Indiedays 1 år!

Love this post:Love this 0

Indiedays fyllde 1 år den 11.1.11 och förra fredagen var det fest vid Gallery Kalhama & Piippo. Det bjöds på smått att äta och gott dricka, för musiken stod DJ Axl Smith. När jag kom in i salen, som var proppfull med crème de la crème, fick jag hjärtat i halsgropen av förtjusning och chock för att alla stod leende och nickande mot väggen där powerpoint-bilderna snurrade. Där var flera meter höga bilder på mig (!) och alla andra Indiedays-bloggare.

Jag tror att jag då, när jag stod barfota på det kalla golvet – mitt i att byta från vinterstövlarna till Louboutin – fattade hur stort detta var. Indiedays har lyckats bra på ett år och varit mycket framgångsrikt, nu har de t.ex. blivit utvalda som kandidat till Vuoden suomalainen muotiteko 2010 -palkinto (Klick!). Känner mig mycket ärad att jag blev tillfrågad att bli en del av Indiedays familjen, den enda svenskspråkiga bloggen. Tack för att ni nya läsare tagit emot mig så bra!

Jenni av Pupulandia.

Aurora och moi.

Så bar det av till Teatteri! Magicpoks, Malenami, Kalastajanvaimo och Coco sweet dreams.

Om någon undrar, så jo, det känns otroligt surrealistiskt att träffa någon vars blogg man följt med länge. Alla var, om möjligt, mycket vackrare och så otroligt positiva – bubblade av skratt! Att de plötsligt står framför en, förväntansfullt leende och man vill inte annat än bara krama om dem riktigt hårt.

Vi träffade några Amerikaner också. De hade just läst Neil Strauss’ bok The Game.

Jenni och jag hade röda läppar, mer om det i ett annat inlägg.

Vi hade en oförglömlig kväll! Många hälsningar till tjejerna i Norge, Åbo och Tammerfors + deras respektive! Hoppas vi träffas snart igen!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *