Love this post:Love this 26

malenami-5704

Det är med tårar av tacksamhet och glädje jag skriver detta inlägg, mina kära, fina, goa läsare! Sju år. Sju hela år har jag suttit med datorn i knäet och sytt ihop inlägg efter inlägg. Ni har fått följa med min väg, så glaaad över att ni är här! Varmt Tack för att ni pushat mig att bli bättre, att jag alltid velat fortsätta och varit nyfiken på vad som kommer till näst. Att jag blivit bäst på det jag tycker bäst om. För ni vet ju, jag älskar denna blogg – allt som det innebär: Ni, samhörigheten med er läsare, den är så fantastisk! Alla underbara samarbetspartners, roliga äventyr man fått varit med om, resor och idoler man träffat, all den glitter och glamour, höga klackar och långt hår jag får flänga runt med och vardagsmat i form av att man sitter på huk med tusen myggor som omringar en, i skogen, med kameran i högsta hugg.

Det var en text jag läste i morse i en tidning. Om att ta framgången som inspiration att vara hungrig för mer.

Förra året pratade jag mycket om att jag nu får rida på den våg av framgång jag skapat. Det hårda arbetet jag lagt ner. Njuta av frukten, bara luta mig tillbaka och se vart bloggen tar mig till näst.

Men att slappna av, luta sig tillbaka och bara njuta av dessa framgångar är dock inget jag planerar göra nu. Tvärtom. Nu siktar jag framåt. 

malenami-5648 malenami-5643

Ni som följt med länge vet att jag är klädmärket Lexingtons ambassadör. Här på bilderna har jag deras klassiska Jocelyn Jacket på mig, de olika färgerna hittar ni här! Hatten är Rag & Bone och från Sköna Clara.

You may also like...

9 Comments

 1. Grattis till 7år, helt otroligt ?
  Längtar med spänning att få fortsätta följa dej.
  Kram

 2. Grattis till dig & bloggen som firar 7 år <3

 3. så glad att du fortsätter blogga! du utstrålar nåt så fint.

 4. Grattis grattis grattis, malena och lilla bloggen!!! 🙂

 5. Onnittelut ja kiitokset sinulle Malena seitsemän vuoden blogista! En muista montako vuotta minä tätä olen seurannut mutta hyvin monta! Iloa, onnea ja menestystä eteenpäin ja kiitos kaunis kun jaat täällä lukijoille milloin mitäkin kivaa:-)

 6. Grattis till dig och bloggen! Hurra! 🙂

 7. GRATTIS!
  Älskar din blogg.

 8. Siv Fagerström

  Varma lyckönskningar!
  Otroligt hur du kunnat skapa dig ett jobb, ett liv med dig själv o bloggen som visitkort! Din vilja har fört dig framåt. Hoppas jag har lite av den framtidssträvan du verkar ha, behöver den för att komma vidare!

  Fortsätt engagera, intressera, analysera med glimten i ögat o
  VÄLJ GLÄDJE!

  Kram, Siv

 9. Hurra och grattis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *