Love this post:Love this 0

Kärleken bad mig titta på de senaste ändringarna med nya bloggen. Och det gjorde jag. Sände honom sedan denna bild. Med alla ändringar. Fastän han sitter två meter ifrån mig. Ni skall inte förstå fel, jag gillar layouten. Och så tror jag Kärleken uppskattade tiden jag lagt ner på att riktigt fundera. Hittade en helt ny sida av mig själv. Jag är jä*ligt bra på att photoshoppa. Tänkte dela med mig lite av stegen till den nya bloggen, fastän den kommer att vara färdig först efter nyår. Så många andra projekt pågång. God Natt!

Såhär ser det ut då man kodar:) Det är jag också bra på. *Host!*

You may also like...

6 Comments

 1. Hej Malenami!
  Jag har en mac book och jag har fått höra att man kan ta bilder med den. Så som du har gjort. Alltså att man kan ta en bild på den sidan man har uppe. Skulle bli jätte glad för ett svar.
  Kram/ Ellen

  1. Hej Sötnos! Jag brukar Googla “mina problem”. Som t.ex. MacBook Pro Screenshot så hittar man på Wikipedia svaret: Command-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it as a file on the desktop. Jag brukar sedan flytta över bilderna till iPhoto, klippa dem och exportera ut dem mycket mindre:) Lycka till! Kram, M

 2. Oo Tack så hemskt mycket!! Du har hjälpt mig jätte mycket nu. Tack Tack! 😀

 3. Gillar Harry Potterärret. 😉 Tycker du ska headern så! Som du själv sa, dina photoshop skillz e grymma! 😛

 4. Ser att du har både photoshop och lightroom, vilket föredrar du?

  1. Lightroom absolut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *