Love this post:Love this 41

leon

Han har ju självklart en spegelmin. Jupp. Vet dock inte vem som lärt honom den? Med en mamma som bloggare, kan man ju tänka att det var jag, men är nog oskyldig här. Haha! Älskar den dock! Finaste spegelminen i hela världen.

Huuur blev bilden då, mamma..?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och psst! om det är nu någon som undra om jag är gravid (det brukar ibland diskuteras på vau.fi om oss bloggare om dittan och dattan;), så vet ni ju att det bara är löst skinn som Leon sitter så bekvämt på. Så nu behöver ni inte fundera, om ni gjorde det alltså.

Bådas outfits är från Lindex. Kameran Olympus!

You may also like...

6 Comments

 1. suloista <3 ha en fin vecka 🙂

 2. Fullkomligt älskar din blogg som nu också fått en nytt djup i och med Leon, världens finaste Leon. Spegelminor gör barn redan från första dagen fast omedvetet 🙂 Vad söta nu är tillsammans 🙂

  Isabell 🙂

 3. Magdalena Ribbing skrev just i DN om det att det är extremt dålig stil,oartigt och elakt att fråga nån om den är gravid.Människor kan ha haft missfall, blivit kvar med lös hud efter barnafödande (so what,bär man omkring på 10 kg i sin mage så lär det väl synas efteråt!), ha en mage som sväller upp efter att man ätit,listan e lång! Läs Ribbings kolumn,hon har bra tips på hur man kan ge svar på dylika dumma kommentarer och frågor.Lyckas inte länka med mobilen tyvärr.

 4. Vänta bara … sen blir det riktigt kul när dom kommer till den åldern att dom själv kan börja gå omkring med kameran. Alla bilderna man sedan hittar i kameran … då får man nog se en verklig bild på sej själv och sitt hushåll 🙂

 5. Vilka söta bilder på er två och vilka gulliga miner sonen gör. Jag gillar luggen som han har fått!!!
  Så fin.
  Kram Maria

 6. Ååh, vilka söta bilder ni har fått! Ljuvligt, men min fråga är hurdan kamera har du?
  Kram Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *