Love this post:Love this 13

playtray-1967

Saker jag vill varmt rekommendera. Skrev tidigare om Nabby barnvakten och nu vill jag ge er ett annat dundertips!

Om jag gjorde en tv-shop reklam så skulle jag göra det om Playtray.

Jag skulle börja med att visa hur lätt det är att montera Playtray på Leons fina Stokke stol. Sedan skulle jag ta fram klibbig gröt. Lite båbär. Kanske någon annan skön smörja. Och i sann tv-shop anda skulle jag hälla ut all denna härliga smörja på brickan och överdrivet viiiisa för tittarna hur klottigt det kan bli!

Jag skulle låta allt få torka en stund, för att det riktigt skulle få sitta i. Medan jag väntade på att smörjan skulle torka fast i brickan skulle jag banka på brickan och visa hur hållbar och robust den är. Med några gafflar skulle jag visa hur tålig den är mot repor. Ja, nu trodde väl alla tittare därhemma att jag aldrig i världen skulle få bort all klibbig gröt och fläckarna från blåbären! Med ett enda svep med disktrasan (och denna från Maison belle) skulle Playtray vara skinande ren igen!

Till sist skulle jag hälla en massa mjölk och med en tadaaa-handgest visa hur kanterna på Playtray hindrar mjölken från att rinna ner på golvet.

Intresserad? Mina läsare får 15% rabatt på allt, också Playtray, från Maxplay! Ni från Sverige skall beställa med koden: MALENAMI och ni från Finland använder koden: malenami

Alltså stora bokstäver för Sve och små bokstäver för Fin. Erbjudandet gäller 2-9.2.2015.

playtray-1977

You may also like...

2 Comments

  1. Håller med! Den är suverän!! Men missa inte buntbandet som följer med och ska fästas under, annars kan liten klåfingrig klämma sina fingar….
    Måste fråga. Jag får inte bort tomatfläckar, vad har du för magisk trasa?

  2. Älskar färgen på Leons stol! Har du målat den själv? Isåfall är jag lite nyfiken på om du kan tänka dig att tipsa om färgkoden?
    Tack för en härlig blogg! Alltid lika mysigt att få titta in en stund 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *