Nabby – mielestäni paras itkuhälytin

Love this post:Love this 13

nabby-1586

Det gläder mig stort att tipsa er om denna tingest: Nabby. Detta inlägg är inte betalt, så det behöver ni inte fundera på. Prylar som är riktigt, riktigt bra är det roligt att skriva och sprida budskap om. Älskar att rekommendera bra grejer för er! För Nabby gör mig glad varje dag, sååå bra är den! Det går inte en vecka utan att jag får visa för nyfikna hur det är möjligt att jag hör mitt barn i telefonen då han vaknar.

Hur vi kom över Nabby? Ja, det var redan på sjukhuset, då Leon som en vecka gammal fick RS-viruset. Hans pappa googlade då på sjukhusets babyvakt-märke och hittade Nabby (de hade inte Nabby på sjukhuset, men något från samma märke? Kommer inte ihåg exakt, var ganska tilltuffsad just då;). Vi hade redan ett walkie-talkie set, sådana man använder i skogen då man jagar – Cobra heter de. Riktigt bra de också, vet att många använder dem.

Men ja, Nabby alltså. Paketet kom hem på posten, ett litet paket. Instruktionerna var bara en liten lapp med FYRA BILDER. Och har man just förlöst och sitter och ammar 24/7 orkar man inte läsa en massa instruktioner. Så jag var högt imponerad av dessa bilder och att allt var så lätt!

Jag instalerade en app på min iPhone. Enkelt. Och så har själva Nabbyn, den som är bredvid Leon då han sover, bara en knapp. Enkelt.

I appen kan du kolla hur länge Leon sovit, du kan också kolla hur länge han sov förra veckan och veckorna, månaderna innan det – den sparar allt. Man kan lyssna in också när man vill. Man kan ställa ljudkänsligheten och att du får ett alarm om det blir för varmt eller kallt i vagnen. Strömmen räcker länge, upp till 70h och räckvidden några hundra meter (!) fågelväg och har man stort hus kan babyn sova i andra ändan av huset och räckvidden räcker bra. Minimal strålning tycker jag är viktigt, självklart. Men hörni, låter detta intressant så kan ni gå in och läsa mer här på Finska och här på Svenska.

Jag vill varmt rekommendera Nabby som babyvakt/itkuhälytin!

nabby-1605

nabby-1594

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *