Love this post:Love this 25

bugaboo-8958

Att vi får njuta av denna sommarvärme är otroligt, men mindre roligt med en liten en. Vi försöker det bästa vi kan att kyla ner vårt hem. Leon sover och äter dåligt då det är så varmt och eftersom jag är rädd att han skall torka ut går jag topless med honom hela tiden och nästan intill trugar honom att äta (kanske “påminner honom att äta” är ett bättre uttryck:). Väreluftspumpen tjuter, och hjälper föga, och jag går omkring mer fuktiga trasor för att kyla ner oss.

På för- och eftermiddagen brukar Leon sova i vagnen, i skuggan. Och vi modifierade vår vagn lite grann så det inte skulle vara så varmt för honom. Tog bort suffletten och lät bara pinnarna vara kvar och så drog vi över ett myggnät. Hoppas någon har nytta av detta tips!

bugaboo-8961

You may also like...

4 Comments

  1. Vilken bra idé!! Till vår dotter har vi en tunn solsuflett men solskydd 50+ samt myggnät (bugaboo) som vi är jättenöjda med..den är också ett tips:) Den fanns inte då hennes bröder var små så då var det svårt att få bebisen sval i vagnen.

  2. Väldigt god ide’ ! Inte roligt för de små i den här hettan!

  3. Hoppas andra tar till sig ditt tips, har med förskräckelse sett att många mammor täcker över vagnen med en filt

  4. Vilket bra tips!
    Sommaren för 4 år sedan när Alfred kom var så här varm och jag var jätteorolig hur jag skulle klara av att ge Alfred det bästa i värmen. Tack och lov hjälpte naturen mig och veckan efter Alfred föddes började temperaturen sjunka och regnet föll så det blev inte så varmt som innan på sommaren. Jag tackade min lyckliga stjärna för att jag slapp de problem som ni nu har. ❤️
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *