You may also like...

12 Comments

 1. Vad hände eg med BIT som ni spelade in? Blev det bara 3 avsnitt? Vad hände med låten ni spelade in tex?

  1. Hej Hm:) Mer avsnitt kommer, trevligt att du undrade:) Det var så att min syster skulle editera avsnitten och musikvideon, men sade upp kontraket eftersom hon hade så mycket annat så vi var tvugna att improvisera lite. Nu klipper min make avsnitten och han är inget proffs (ännu;) så det tar sin tid, och så har han ju ett “riktigt” arbete också. Klart jag hjälper till eftersom han är finskspråkig och inte riktigt hänger med då tjejerna pratar skånska:))
   Troligen inatt blir han (stackarn) färdig med nästa avsnitt. Det kommer att handla om då vi går modevisning och grönsaksstyling:) Efter det kommer ett avsnitt då vi träffar musikproducenten…

   Kram!

 2. Jättefin jacka. Vill också ha!

  Kram Lena

  1. Tack! Jo, jag gillar den verkligen massor:) Och en svart är påväg hem till mig, hehe! Kram!

 3. Åh, du påminner mig om att jag skulle bra kunna skaffa en ny jacka åt mig…hmm.

  1. Ja hösten kommer, hösten kommer 🙂

 4. Ah! Tack för ditt svar 🙂 Tyckte faktiskt man märkte skillnad på sista avsnittet. Hade din make tagit över då? Inte lätt om man inte jobbar med det, uppbyggnad och sammanhängningen är ju viktig. Trist att de blev som de blev!

  1. Skall hälsa Ante 🙂 Han blir nog glad. Hoppas vi får ut musikvideon till nästa vecka, hehe!:)

 5. Alltså den där är så snygg så jag nästan svimmar och precis vad jag letat efter! Får nog gå in till affären här i lilla hålan som säljer Rut m.fl. 🙂

  Hälsa Ante att han gör ett bra jobb!

  1. Ja, jackan är verkligen lyckad! Skall dock stryka den (fast tycker inte det gör något om den är lite skrynklig;). Jag skall hälsa Ante så mycket! Hälsa din Ante du med;) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *