Love this post:Love this 0

Modern och dottern. Tänk om dessa två kom emot en på gatan?

Mitt skelett värker. Känns som om jag är sjuk, har feber utan att vara varm. Jag har träningsvärk. Nu suckar jag djupt och sätter mig tillrätta i soffan med laptopen i famnen (måste köpa en laptopps dyna från Ikea btw). På söndagen var jag på 1,5h hotyoga, pånytt på måndagen, plus att jag tog en lång länk längs ån, på slask och is. Tisdagen började jag med bodypump och på kvällen balett. Idag var jag först på hot vinyasa och efter det på balett. Nu ser jag i kors. Kärleken ville att vi skulle steka plättar ikväll. Jag bara stirrade på honom. I kors. Ärtsoppa och plättar får han imorgon. Och de får han fixa själva eftersom jag knappast kommer att kunna stiga upp från sängen. Igår tänke jag ännu: Hoppas min mentala störning går om snart.

En sak säger jag bara: Är du deppig, hängig och livet vill inte alls leka – Köp gymkort, börja dansa, ta några hotyoga lektioner och jogga vid åstranden då dagen börjar ljusna. Allt på samma gång. Jag lovar, livet leker efter det. Ah, vad jag har ont och mår så bra på samma gång! Mer om hotyoga och sådant senare!

You may also like...

0 Comments

  1. Det låter somom du drabbats av träningsfnatt! 😀 Visst är det härligt att träna, man mår så bra av det både fysiskt och mentalt. Jag har aldrig förstått att man kan leva och må bra utan att träna regelbundet. Jag b e h ö v e r träningen för att må bra. Kom dock ihåg att låta kroppen återhämta sig och vila också. Återhämtningen är faktiskt lika viktig som själva träningen om man vill ha resultat. Tuff träning utan återhämtning bryter ner kroppen och leder slutligen till utmattning och då går man ju miste om själva poängen. Jag gillar din mångsidighet i träningen- det mår kroppen bäst av. Nu kom vi in på mitt favortiämne igen 🙂 Jag ser fram emot att få läsa mera om dina Hot Yoga erfarenheter! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *