Tingeltangel och sådant

Love this post:Love this 0

Hello onsdag… torsdag? Onsdag, visst! Vi närmar oss augusti och det har ösregnat halva dagen, känns som om man blivit rånad en sommar. Ingen spontansimning i skymningen… ingen.. Nej, vänta nu! Så kan vi inte ha det! Ikväll när maken minst anar det skall jag dra honom med på ett dopp i havet. För man kan ju inte simma ensam. Det finns ju hajar. Renoveringen går frammåt, kanske lite långsamt för otåliga mig. Vi tog också tag i bilstallet och städade upp det, nu är det källaren som står näst på listan – härligt att allt börjar vara tipp-topp. Förutom här innomhus då.

De vackraste örhängena och mest bekväma jag haft på mig kommer från Leetal Kalmanson. Underbart lätta och tunna. Man kan bära dem till allt eftersom de reflekterar vackert ljusen och nyanserna man har på sig.

Färger som gör dagen är lutar lite redan mot hösten och allt den har att erjuda. Härliga läppstift och läppglaser från t.ex.  Butter London, färgen “Snog”, Maybelline #165 “pink hurricane” och Lumene #7 “wild rose”. Tjusiga och mycket hållbara nagellack från Deborah Lippmann matchar mina armband från Odd Molly. Målar tånaglarna i samma färg. Den tjusiga balettskon brukar annars hänga i min nyckelknippa. Den och smycksställningen är från Lisbeth Dahl.

Ikväll bjuder jag på en tävling som kommer att rock your socks off!

Det kanske har att göra med ett märke vars namn börjar på Odd…

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *