Love this post:Love this 0

 

Linda har mod.

Linda träffade jag första gången i New York, förra hösten (Då jag blivit bjuden dit av Efva Attling, read all about it here). Och det är någonting med den kvinnan som jag inte kan sätta fingret på. Inte bara det att hon är snäll, ödmjuk och har vackra tankar, utan vårt sätt att diskutera och hur hon får mig att kännas är så fint. Hur vi så öppet kan tala om mod och rädslor, bara dyka in i det. Vi pratade självklart också om skäggiga män och smycken. …och när hon kommer och hälsa på mig till Coccola:)

Först tog vi lite att äta vid Lisa på Torget.

Och sedan skulle, tyvärr, Marika åka tillbaka till Öland. Att man aldrig blir van med dessa alla avsked! Varför får man inte ha alla dessa underbaringar på närmare avstånd och se dem hela tiden. Inte bara i cyberspace?

Linda hade med sig en liten söt gåva åt mig från Efva Attling. Kommer snart ut i en begränsad upplaga.

Marika tog dessa fina bilder.

Linda var så somrig man bara kan vara, perfekt till sommarvädret i Stockholm! Och jag hade hett;)

Vi drog vidare till Capri och åt mozzarella och drack vin.

Så var det dags att ta farväl, än en gång och styra mot flygplatsen.

Vid flygplatsen satt en massa trötta men glada Coccola-bor, som efter flera dagars inköp och springande runt på mässor var glada att komma hem. Jag också i och för sig. Fast jag känner saknaden så starkt och längtar tills nästa gång jag får träffa alla finingar…

You may also like...

7 Comments

 1. Både låter & ser superhärligt ut!! 🙂

 2. Så söta ni är mot varandra! <3 Och vad härligt det är att läsa om dig i Stckhlm! Ser så underbart ut! All lycka!
  Kram, Minna

 3. Älskar örhänget (eller örhängena!), är det inte ett liknande från E.A. du visat förra hösten (??). Skall kolla in då det kommer på marknaden, jag har armbandet i samma serie!

 4. Hej!
  Har läst din blogg ett tag nu och blir lika inspirerad varje gång – så vackra bilder!
  Var också tvungen att kolla upp vart Coccola låg och det var ju inte alls långt ifrån där min kära mamma föddes, Pietarsaari 🙂
  Brukade spendera en tid varje sommar där när jag var liten men det var länge sen nu. Saknar staden väldigt mycket faktiskt – det är så fint där!

  Skönt att man, på ett sätt kan komma tillbaka till mitt älskade Finland, via din blogg. Tack.

 5. Gud vilken drömdejt, ni är ju mina favorittjejer online. Linda är så en så fin tjej, jag tycker hon är så modig i all sin ärlighet och jag tror hon hjälper många andra tjejer därute.

 6. Så fint! Kärlek! <3

 7. Åhh så härligt att se att du haft det bra i fina huvudstaden. Har spenderat alldeles för lite tid här i sommar och istället varit ute på allehanda upptåg. Vad jag saknar min egen stad när jag tittar på dina fina bilder! Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *