Love this post:Love this 0

Köpte några nya smycken som jag fäste på läderband från Bjørg. Lite tuff skall man väl vara när det blir höst? Ringen med den stora diamanten kommer från OXXO och den breda från Efva Attling “From here to eternity…”

Jag kör med superkorta naglar nu. Har inget annat val. Måste vänta på att naglarna växer. Köpte Essies nagellack “Material Girl” (och så köpte jag nytt fill the gap underlack och överlack to dry for… Det som räknas är att du har ett bra lack under och över). Vill man få naglarna att se längre ut lackar man inte enda ut till sidorna..

You may also like...

3 Comments

  1. Gillar din blogg, men jag undrar en sak… Består ditt liv endast av att konsumera? Köper du din lycka i form av dyra smycken, kläder och skor? Genom bloggen får man ju inte veta mycket om dej, men det kanske inte är meningen heller?

    1. Hej Martina! Du har ju rätt, jag vill inte vara för personlig. Mitt liv består inte endast av att konsumera, att jag inte köper mig lycka i form av dyra smycken, kläder och skor. För det kan man inte göra. Lycka går inte att köpa. Lycka är så mycket mer. Kram!
      Ps. kom just från en fyra timmars cykeltur med min man. Lycka är t.ex. att vara frisk och cykla fort! Nu skall jag och karln min i bastu *hoppas på fotmassage* 🙂

  2. Det där var ingen dålig sten på fingret 😉 Gillar den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *