Love this post:Love this 2

Ikväll blir det nog en Marilyn Monroe film, efter att vi hejat på alla snabba som springer i London just nu. Såg en dokumentär om Usain Bolt tidigare idag, fascinerande personlighet.

Magmusklerna är sjuka från allt skratt igår. Vet inte när jag skrattat, skojat och käntmig så trygg sist. Vi mötte upp med Lillebrors ungdomsvänner och hade en kväll som vi sent kommer att glömma. Men med alla skrattrynkor jag skapade under kvällen lär det vara omöjligt att glömma. Det sköna är då man bara kan helt slappna av och vara sig själv. Dessa människor litar man på och vi tycker om varandra. Vi skulle aldrig skratta elakt i åt varandra, utan alltid skratta med varandra. Och det är det som gör det så tryggt. Och njutbart.

Här nedan finns några bilder jag tog för web-shoppen Modesto, de säljer de underbara Leetal Kalmanson örhängena och jag tog produktbilder för dem. Funderade nog om jag inte skulle skicka dem tillbaka sen – man vill ju ha varenda par!

 

You may also like...

9 Comments

 1. Åååh vad roligt! Ja, visst är det underbart med sådana vänner: vänner som man kanske träffar alltför sällan men när man väl ses så är det som igår och man kan skratta, gråta, prata, ja om ALLT! Och känna sig trygg och respekterad. Ta vara på dina goa vänner!
  Underbara bilder på dig, söta du. Lika fräsch som en nyponros, som alltid!
  Kram, Judita

 2. Jaa, och tack för fetan, liksom..!=D

 3. Jätte fina bilder! Förstår om du vill behålla dom 🙂
  Visst är det härligt med fina vänner som man trivs med, jätte viktigt tycker jag.
  Önskar dig en härlig vecka!

  Kram Malin

 4. Ljuvliga bilder fina du kram Diana

 5. Hej fina Malenami!Underbara örhängen! Har fått hem mina jag beställde och jag är mer än nöjd! Så lätta och vackra och skimrar i olika sken. Blir nog ett par till……….men vilka som sagt……..alla är ju så fina.
  Tack för tipset!
  Kram Halvan

 6. Vackert!

  unelmia-unelmia.blogspot.com

 7. Du är alltid då så vacker 🙂 Om man skall tala om klassisk skönhet i dagens läge är det nog du 🙂

 8. Så vackra smycken! Å tjej! 🙂
  Kramar

 9. Aaaaapuva!!! Var kan man köpa dessa fina smycken????
  Modesto.se skickar varor endast inom Sverige :(!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *