Love this post:Love this 25

smycke-9401

Smycket med Love Tags har jag fått via bloggen.

Har länge beundrat Jane Kønigs smycken. Har sett många av mina favoritbloggare på instagram bära dessa söta Love Tags i olika kedjor. Oftast då med första bokstaven på barnens namn. Och ni kan ju tänka er så glaaad jag blev då jag fick en förfrågan om jag ville ha ett sådant halsband! Visste direkt hur det skulle se ut! Jag tycker ju om att ha silver och gärna flera kedjor. Och så gillar jag extremt mycket dessa “ball chains”, ni vet kedjorna med små bollar, tycker de glittrar till så vackert.

Love Tagsen finns i guldpläterade silver, silver, rosguldpläterade silver och den coola rhodinerade silver. Jag valde silver, så det passar med mina andra smycken och en halskedja på 60cm. De finns också i 42cm och 80cm.

Och så Love Tagsen “L” och “♡”. Här finns ju otaliga möjligheter att hitta på nästan vad man vill! Och matcha med t.ex. ett armband också. Jag ville ha något annat ännu, något lite extra. Tittade runt i webshopen och såg ankaret. Det var perfekt – inte bara för anknytningen till havet och segling, men för att ett ankar står för hopp.

Ett halsband jag lagt på mig för en vecka sedan men inte tagit av mig.

smycke-9407

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *