Love this post:Love this 0

Man behöver inte klä sig i en svart cocktaildress. Inte för att det inte skulle vara snyggt med den lilla svarta och alltid ett säkert kort, men alla andra kommer att vara klädda i svart på festen du skall till. Jag kommer ihåg en bekant till mig som jobbar i klädbranschen och till min stora överraskning ofta pratade om hur hemskt det skulle vara att komma till en fest och vara overdressed… ??.. Om detta händer mig så tycker jag att jag har lyckats. Jag är mycket hellre overdressed än underdressed. “Det finns ingen dag eller tillställning som är så obetydlig att man inte skulle respektera den med att klä sig snyggt” (Finska Elle december 2009, sid 42)

“I don’t understand how a woman can leave the house without fixing herself up a little – if only out of politeness. And then, you never know, maybe that’s the day she has a date with destiny. And it’s best to be as pretty as possible for destiny.”

Coco Chanel


Klänningar Thurley och Hervé Léger (net a Porter), smycken Tom Binns och Gabriele Frantzen, kappor och skärp H&Mklänning och blus Rützou, Veerle (Miss Greta), skor Minna Parikka och Christian Louboutin.

You may also like...

0 Comments

  1. Hej! Jag är en rätt ny Odd Molly fan. Vilken fin blogg du har!
    Åh vilken massa härliga plagg & accesoarer….

    Kram

  2. Kära Malena! Så sant så! Precis efter det mottot lever även jag. Varför är männinskor så rädda för att vara “over dressed” och ve o fasa, SYNAS! Har alltid klätt upp mig när jag ska ha fest eller ska på fest, av artighet om inte annat och för att jag mår bra när jag känner mig fin.
    Fina plagg du bjöd på!!
    KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *