Love this post:Love this 20

salkari-1424

Har ni finingar haft ett trevligt veckoslut? Jag träffade några vänner igår och vi var ute ganska sent. Vi hade det såå roligt! Idag har jag fixat med bokföringen och ätit tortillas, nu chillar katten och jag på soffan. Känner att jag äntligen sluppit min förbannade hosta! Skönt! Företaget Salkari skickade mig massa smycken att fotografera och ojojoj, så härligt det vart att fotografera dem! Just nu håller jag på med underbara smycken från Sif Jakobs Jewellery. Sif Jakobs är kvinnan bakom märket, en guldsmed som pendlar mellan Köpenhamn och Italien. Hon älskar den italienska elegansen och man märker det i hennes smycken. Kvalité, design och glamour. ”Travelling is my inspiration – I love to see what is happening around the world and to be inspired by current fashion trends. I wish to create jewellery that gives a feeling of luxury. Simple and beautiful style – everyday.” säger Sif Jakobs.

Jag fotograferade ett par alldeles underbara örhängen som liksom går bakom örsnibben. Se på bilden, så himla fina! Och så gillade jag halsbandet i rosguld och gnistrande stenar. Här hittar ni Sif Jakobs Jewellery hos Salkari.

salkari-1417

salkari-1413

salkari-1439

Testar klänningen jag skall ha på julfesten nästa vecka. Älskar den! Absolut årets snyggaste partyblåsa! Den är från Pernilla Wahlgrens kollektion och finns hos Provrummet, mina läsare får 20% rabatt på den nu i tre dagar! Bara skriv in koden: malena1620

Rabatten i kraft till 14.12 midnatt.

salkari-1443

Vad gör du mamma? 🙂

You may also like...

1 Comment

  1. Underbara smycken på Dig! Det finaste smycket sitter dock i världens bästa mammans famn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *