En händelserik kväll

Love this post:Love this 7

Guldsmed Hanna Niemi bjöd in till butiksöppning igår. Hon bjöd på mycket gott att äta och dricka, trevligt folk och vackra smycken. Niemi berättade att nästa vecka kommer mer Efva Attlings smycken. Det roliga var att det nästan blev en släktträff för mig, kusinerna och faster med make kom ju också dit!

 

 

Jag och kusinerna + pojkvän. Wili fyller idag – hipp hurraa för honom! Fast jag i själva verket är lite avundfrisk på honom eftersom han i skrivandets stund sitter i Helsingfors på Top Gear och blir underhållen av Jeremy och James. Och The Stig. En av de bästa tv-programmen som finns nu live i storstaden.

Efteråt frågade faster om jag ville följa med på Coccolas företagskvinnors utekväll. Och det ville jag ju självklart, företagskvinna som jag är och allt! Vi tog med oss Sångerskan och hade så skojigt! Nya samarbeten, nya ideér och inspiration. Och så blev det karaoke och intressanta diskussioner. Fick en ny vän och blev bjuden på konsert.

Sen lämnade jag klackskorna hemma för att avrunda kvällen vid Brudskär.

Jag hade på mig smycken från Filucca Lou/Madame&Mademoiselle, klänning Dry Lake och jacka Love Forever (fått i gåva efter Formex modevisningen).

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *