Love this post:Love this 0

efva-attling-86

Här sitter jag och ler efter en lyckad lunch med de vackraste kvinnorna från Sverige! Smyckesdesignern Efva Attling och Petra Dranger Jendermyr, som tar hand om marknadsföring och PR.

Det var verkligen en stor ära att få träffa Attling. Jag har beundrat henne i flera år, hennes utstrålning och framgång och älskar – självklart! – hennes smycken! Berättade att det var min Vackra Mammas väninna som i tiderna köpte ett stort kors från en av de första kollektionerna och tipsade om de unika smyckena Attling gjorde. Jag började studera teologi och självklart ville jag ha ett kors – det fick bli det sirliga lilla, som jag också nu bar till lunch-träffen. Ville ha på mig mitt första och mina käraste Efva Attling smycken (har redan en del;)).

Attling presenterade den kommande kollektionen för oss nyfikna. Här får ni en liten förhandstitt på alla underbara smycken som kommer till hösten!

Efva Attling

efva-attling-91

Mirva Saukkola, chefredaktör på Elle.

I vårt sällskap fanns också andra kända ansikten, till och med en tjej som jag dansat balett med i barndomen!

Vi hade det mycket trevligt, ja, så trevligt, glamouröst och lyxigt det kan bli en vanlig tisdag med framstående kvinnor i modebranschen. Efva Attling underhöll oss med historier om iskalla Ryssland och lass av kaviar, bästa shoppingställen i New York, hurudant program hon ordnat för sina anställda då de åkte till Italien och skådespelaren Mikael Persbrandt (klick).

efva-attling-76

Här kan ni också kika på vilka kändisar som bär Efva Attling.

You may also like...

9 Comments

 1. Nämen wow vilken dag!! Måste vara häftigt att få umgås i dessa kretsar!

 2. Vackra smycken.
  Jag har halsbandet från Efva Attlings – Miss Butterfly kollektionen. ÄLSKAR DET!

 3. Om jag smäller av!!!Sitter Hon inte där med Efva??!!! Och berättar om mitt vackra kors, som jag beställde och som jag faktiskt hade häromdagen! Jag minns att jag ringde henne engång och kom att beskriva för henne var i Finland Karleby är och sade att det är bara att simma ungefär rakt över från Umeå! Det var ett trevligt samtal!

  Och sedan undrar jag Malena om Du inser att ringen med den lila stenen gav mig en chock och om Du vet ifall den finns att fås här till hösten och hur mycket Du tror att den kostar!

  Huh,huh säger jag inkluderad med en bamsekram! Anita

 4. Wow! Hva kan man si!! Luckyyou! Elsker de fjärlilsmykkene forresten:-)
  By the way, tenkte på deg da jeg så denne badedrakt kolleksjonen i 50 style, se link til forhandler her http://www.ruth66.no/produkter.php?pid=1674
  (Ligner en tegning/bild du la ut en gang)
  Det er et norsk merke som ble lansert i 2009, (vet ikke om de selges i andre land)

 5. Jag såg Efvas intervju igår på TV och hon var så … underbar! Kan bara tänka mig hur skön tid ni har haft på luncen. Själv har jag kollat på hennes webbutik så många gånger att nu är det äntligen dags att skaffa mitt första Attling men hur kan jag välja bara ett? P.S. Tack för den otroligt fina bloggen, din livsglädje gör mig så glad varje gång jag läser dina ord och ser dina bilder – och det är också bra språkträning för min svenska 🙂

 6. Ja vilka underbara smycken hon gör Efva Attling! Särskilt ringarna du visade här är helt fabulous, jag tar gärna en av varje. 🙂

  Kram Therése

 7. Hej Malena! Vilket härligt inlägg, superfina bilder, kul att du hade en trevlig dag!

  @Anita: Ringarna med de lila stenarna kommer i höstkollektionen. Den lilla i guld med lila sten (amethist) kommer kosta 4900 kr och den stora i silver med amethist kommer kosta 2300 kr.

 8. Ååh, vilken dag! Fina bilder (som vanligt) och kul att få en liten tjuvtitt på höstens smycken. Älskade de små ringarna med stenar i. Blir nog tvungen att unna mig en sån! 😉

 9. Så vacker är den kvinnan! Jag älskar hennes smycken och har några favoriter är hemma 🙂

  Ha det fint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *