Då jag träffade Efva Attling

Love this post:Love this 0

efva-attling-86

Här sitter jag och ler efter en lyckad lunch med de vackraste kvinnorna från Sverige! Smyckesdesignern Efva Attling och Petra Dranger Jendermyr, som tar hand om marknadsföring och PR.

Det var verkligen en stor ära att få träffa Attling. Jag har beundrat henne i flera år, hennes utstrålning och framgång och älskar – självklart! – hennes smycken! Berättade att det var min Vackra Mammas väninna som i tiderna köpte ett stort kors från en av de första kollektionerna och tipsade om de unika smyckena Attling gjorde. Jag började studera teologi och självklart ville jag ha ett kors – det fick bli det sirliga lilla, som jag också nu bar till lunch-träffen. Ville ha på mig mitt första och mina käraste Efva Attling smycken (har redan en del;)).

Attling presenterade den kommande kollektionen för oss nyfikna. Här får ni en liten förhandstitt på alla underbara smycken som kommer till hösten!

Efva Attling

efva-attling-91

Mirva Saukkola, chefredaktör på Elle.

I vårt sällskap fanns också andra kända ansikten, till och med en tjej som jag dansat balett med i barndomen!

Vi hade det mycket trevligt, ja, så trevligt, glamouröst och lyxigt det kan bli en vanlig tisdag med framstående kvinnor i modebranschen. Efva Attling underhöll oss med historier om iskalla Ryssland och lass av kaviar, bästa shoppingställen i New York, hurudant program hon ordnat för sina anställda då de åkte till Italien och skådespelaren Mikael Persbrandt (klick).

efva-attling-76

Här kan ni också kika på vilka kändisar som bär Efva Attling.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *