Love this post:Love this 0

Träffade vackra Petra förra veckan i Stockholm, hon jobbar för Efva Attling och tar hand om pr och marknadsföring. Vi fikade vid café Rival i Södermalm. Hon berättade om den nya Efva Attling affären som snart skall öppnas i New York och om smyckeskollektionerna. Efteråt gick vi till smyckesaffären för att titta lite.

Testade den mest underbara ringen – Bend over. Ringen jag haft på önskelistan i flera år nu. Men har bara sett den med den blåa aquamarin stenen. Underbar är den också i rosa!

En liten parentes: Kommer ihåg, kanske 2005, då vi åkte till Stockholm för Prästförbundets prästdagar (eller liknande) och jag och Hanna strotsade runt på NK. Fick en snilleblixt och drog henne med till smyckesavdelningen och ljög ihop en fin story till personalen om att jag skall gifta mig. Fick världens bästa betjäning. Vi fick sitta ner på vinröda sammetssoffor och så fick jag en bricka med de dyrbaraste ringarna i famnen. Betsämde mig då för Bend over som vigselring (tyvärr saknade jag fästman just då…). Bend over är en ring som skall betyda något. Det är en ring man förtjänar. Du skall ge den till dig själv med ett kort där du förkunnar dig själv evig kärlek och tacksamhet.

Pssst! Nu finns Miss Butterfly Earcuff att köpa i Efva Attlings näthandel. Passa på, de kom bara 25st ut på marknaden! På bilden nedan kan ni se hur söt den är:)

You may also like...

6 Comments

 1. Det är verkligen underbara smycken!

 2. Mmmmmm Attling är en stor favorit.

 3. Attlings smycken är underbara, fick själv pendanten Pencez de moy i morsdagspresent
  av mina barn.
  Ringen bend over fortsätter jag drömma om…

 4. Köpte du ringen? Den ligger på 39.900:- sek men FIN är den ja! 🙂 Själv har jag precis beställt dessa: http://www.efvaattlingstockholm.com/1/en/earrings-Efva-Attling/heart-earrings-50.7557.1.php?group=prod_prod_grp-s1/13

  1. Hej M! Nej, ringen köpte jag inte….än!:) Åh, dom örhängena du beställt är såååå underbara! Kram!

 5. Attling gör så fina smycken!
  Jag har Dolce Vita pink som förlovningsring och fästmannen har den liknande utan sten som sin. Och vi är supernöjda 🙂
  Jag hade nog inte haft is i magen att köra en sån story.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *