Love this post:Love this 0

God morgon, vänner! Nu tar vi torsdagen, visst! Vill visa upp mitt vackra smycke jag fick välja ut från Elsaleonie.se. Märket är Dogeared och jag har redan ett halsband med ett litet kors – “Whisper”, som jag använder mycket. Gillar deras smycken mycket, de är små och nätta men bär starka budskap. Nu tyckte jag den mest passande för mig var “Pearls of Success”. Så vackert och klassiskt med pärlor. Nästa vecka har jag föreläsning om hur man blir en framgångsrik bloggare, flera föreläsningar blir det denna höst och så något annat också nästa vecka, som för mig är mycket spännande – för mig och bloggen. Och då behöver jag mycket tålamod, tid och lite hjälp av några datanördar (Då tålamodet tryter och jag ödmjukt erkänner att jag inte kan allt. Men jag kan nästan allt).

With time, patience, and a little help from mother nature, a pearl grows into an object of beauty and simplicity. Pearls represent the best in us… Something beautiful that comes from within. Wear your necklace as a reminder to open the doors, make trails, and allow your best to shine.

You may also like...

2 Comments

  1. Så vakkert! Jeg elsker også det lille sideveis korset ditt. Vidunderlige smykker:))
    Klem

  2. OMG!! Fick just en ny sak att lägga till på min önskelista! Ursnyggt! Så enkelt och så vackert och så passande till precis allting. Högst upp på önskelistan till Tomten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *