Redfoot ballerinas, en tjejs bästa vän

Love this post:Love this 0

Redfoot vill bjuda mina söta bloggläsare (ni är bäst!) -15% rabatt på hela sortimentet i en hel vecka (29.6.10 – 6.7.10). Rabattkoden är: MALENAMI

Härligt va!

Nog för att jag alltid är glad, men idag är jag lite extra glad! Mina ballerinas från Redfoot har kommit! Som jag skrivit tidigare, så är jag helt såld på Redfoot ballerinas! Gillar ideén om att gå i högklackat tills jag inte står ut mera och sedan ta fram den lilla påsen med ballerinorna, räddarna i nöden. Nu är det nog så att jag inte ens har tagit på mig klackarna, utan genast kört med Redfoots ballerinor. Mina Sex and the City Carrie ballerinor  tycker jag går bra ihop med mina Odd Mollys, och ja, varför inte med jeans. Redfoot var så snälla att de ville påöka min samling favoritskor och skickade mig romantiska Clarise Beige i pärlsatin, utsmyckade med en satinros och de sexiga Nicole Silver med satin och svart spets. Tusen miljoner tack Redfoot för Clarise och Nicole ballerinorna!

Redfoot

Jag har storlek 36 och kör med Redfoots storlek S. Clarise Beige hade jag med mig i lilla väskan på bröllopet i helgen. När bandet spelade de mest svängade låtarna på småtimmarna drog jag på mig mina Redfoots och dansade tills festen var slut.

Redfoot vid Sköna Clara.

Carrie ballerinas.

Ihopvikbara skor.

De bästa ballerinorna.

Tags:
No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *