På fötterna i slutet av april

Love this post:Love this 0

Skogarderoben ändras alltid till våren, bort med det tunga varma – in med det lätta och sköna! Som man väntat! Ni kommer ihåg när jag var på CrossFit träning med Reebok? Här och här! Då fick jag deras sensationella RealFlex-tossor som jag älskar, älskar, älskar, alltid har med i väskan för att visa för alla som är intresserade. För dem vill jag rekommendera åt alla. Alla! Skönast i världen. På presslunchen pratades också om EasyTone skorna, de som formar ens stjärt. Nog för att de formar benen och rygg- och magmusklerna också, eftersom man är tvungen att jobba extra när man går med dem (ni vet, det är en hel vetenskap bakom dessa), men det tycker jag inte är lika viktigt som stjärten. För en fin stjärt vill man ha.

And now.

I has them. Muahahahah!

Men i trädgården behöver man gummistövlar. För en vecka sedan tog jag en bild på vår gård med vy från balkongen. Hela gården var då ännu täckt med snö. Men inte mer! Igår var jag i blomrabatten på alla fyra med baken i vädret. Äger inga trädgårdshandskar, buhuu, så där grävde och pillade jag med diskhandskar (har fått lite längre naglar, ser ni och vill inte förstöra dem). Stannade till och kände hur solen värmde. Verkligen skönt!

En blomrabatt är nu rensad. Hade ingen aning om hur jag skulle göra – klippa eller dra. Så jag gjorde lite fifty-fifty. Vi får se vad som överlevde och vad som kommer upp..

Hör ni fiskmåsarnas skri? Det gör jag och drar på mig mina Converse. Mitt enda par. Har inte ännu förstått mig på dem. Fräscha är de och sådär sportigt söta. Min Systeryster samlar på dem och pratar om livsstil. Vi köpte ett par Converse åt Systeryster då vi var i New York och så tog vi med dem till alla häftiga platser vi besökte och filmade det. Hon hade ju så gärna kommit med på resan, ser ni. Men nu har hennes skor sett New York. Det var en väldas trevlig och uppskattad souvenir.

Tror det syns en liten snutt av skorna som klättrar 30 Rock i vår New York video🙂

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *