Om någon är intresserad? (Sålda!)

Love this post:Love this 0
Min Vackra Mamma hade beställt dessa underbara Primeboots från TinTin Style förra våren. Men tyvärr har hon inte kunnat använda dem så mycket på grund av att hon har en inopererad protes i benet (efter skidolyckan) och har svårt att snabbt ta på sig stövlarna då hon skall ut på rast med skolbarnen. Skulle sälja dem på Huuto.net, men tänkte att jag först frågar här på bloggen om någon är intresserad:)

De är storlek 39 (skaftlängd ca 44cm och vadmått ca 38cm). Pris 130€. I priset ingår frakt.

 

Skriv en kommentar i inlägget om du är intresserad (publicerar inte kommentarerna!) med din mail- och hemadress. Först till kvarn!
Stövlarna är alltså använda några gånger och har en del repor i lädret.
Såhär skriver TinTin Style om Primeboots-stövlarna:
“Supercoola stövlar från omtalade Primeboots. Spänne runt ankeln samt i överkanten av stövelskaftet för viss storleksreglering, på denna modell finns även en elastisk öppning på insidan av stöveln för ytterliggare komfort. Samt dragkedja bak. Lädret är till en början något stelt, men töjer sig och blir mjukt efter användning.
Denna modell är generös i storlek och den elastiska öppningen erbjuder en mer generös vidd en de andra höga modellerna från Primeboots.
Bootsen har sydd, oljeresistent gummisula och stålhätta. Tillverkad enligt den klassiska Goodyear-principen för bästa passform och slitstyrka.
Läder behöver fett för att hålla länge och bevara sin naturliga lyster.
Bootsen bör smörjas in minst ett par gånger per säsong. Har de blivit blöta bör de smörjas in. Lämplig impregnering för de olika materialen finns hos skomakare.
100% Läder”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *