Love this post:Love this 18

 skor-7943

Aaaah, nu är sommarpratet gjort! Jag skall berätta mer om det sen, men nu är jag vid sommarstugan och skall planera bygga bastu och steka plättar på muurikkan. Leon räknar myror.

skor-8003

Skoföretaget Pomar ville ha ett bloggsamarbete med mig och jag var inte sen att haka på! Bekväma sommarskor, ja tack! Deras goda rykte hade jag ju självklart hört om tidigare, men hade faktiskt ingen aning om HUR sköna deras skor var!

Pomarfin är ett finskt familjeföretag som grundades 1960 i Pomarkku. De producerar årligen cirka 200 000 par skor, Pomar, till bland annat de nordiska och baltiska länderna. Skorna tillverkas i den egna fabriken i Pärnu i Estland och huvudkontoret är i Pomarkku. Brandets showrooms finns i Helsingfors Fashion House och Skohus i Stockholm. De använder sig av material av hög kvalité, vilket märks genast man tar på sig skon. De är otroligt bekväma! Skulle jag nu åka till New York, Rom eller Paris för att gå på alla sevärdigheter, skulle dessa skor vara optimala vänner för mina fötter på den resan. Pomars skomodeller är också klassiska. Jag vet att dessa skor kommer att vara lika använda hos mig efter fem somrar som denna kommande sommaren.

Med koden: PomarinKevät får mina läsare 20% rabatt på alla skomodeller!

Mina snygga skor finns till exempel i blått, vitt, ljusbrun och beige.

skor-7955

skor-8006

skor-7970   skor-8014

skor-7935

You may also like...

5 Comments

  1. Vilka underbara skor!

  2. fina skor! men via länken kommer man inte till en sida där man kan köpa skorna…?

    1. Nu borde det vara fixat, tack:)

  3. Vilka fina skor! Hur länge gäller erbjudandet?

    1. Till söndagen!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *