Nina´s loves Turku

Love this post:Love this 0

Äntligen! Nina´s har öppnat i Åbo! På måndag kväll fick vi vara med och fira öppningen av Åbos Pop-up boutique. Fyra veckor får åboborna njuta av härligt lyxiga skor och kläder. Nina´s loves Turku hittar ni vid Sisustuksen koodi på Slottsgatan. Gästerna bjöds på goda cup cakes och Veuve Clicquo champagne och en generös goodiebag. Tidningen Trendis stylist Henna Koskinen fungerade som dj och så var självaste toppmodellerna Nina Kurkinen och Pipsa Hurmerinta (hennes blogg “Malli, joka söi kaiken“) där – fantsatiskt vackra kvinnor.

Nina´s blogg hittar du här och fler bilder från festen. Otroligt charmiga N. är också med på en av bilderna (jag beundrar henne såå). Det var också spännande att träffa “Muoti mielessä”-bloggaren också! När vi kom in till Sisustuken koodi viskade jag åt Kärleken att “Kolla där är hon! Och nu tar de ‘dagens outfit’-bild på henne!”. Vi syns i bakgrunden av bilden..haha! Checka in hennes fina och proffsiga blogg!

Ni kommer ihåg att jag började spara till nya skor i januari – nåh, jag slog sönder spargrisen och köpte ett par störtläckra Louboutin! Men de blev dock inte de vita som jag tänkt…

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *