Love this post:Love this 0

Skepp ohoj! Like my new Crocs?

När jag fick veta att Crocs var intresserad av ett samarbete med mig blev jag så glad! Hade ju sett de nya skomodellerna och äventyrare som man är behöver man skor till alla väder och happenings! Klart att Crocs nu för tiden bjuder på vackra modeller med klack också, visste ni det? Men klackar har jag mycket av och jag behövde något bekvämt, lätt att dra på sig och snyggt! Och hur snygga är inte deras gummistövlar och canvasskor!

Eller tänker ni “Crocs” och så tänker ni bara på den modellen?

 Jag fick välja några par åt mig själv och så ville jag ge två kvinnor, som jag håller mycket kära, varsitt Crocs-skopar. Svägerskan och Systeryster. Systeryster får sina då hon kommer från Frankrike. Så glad hon skall bli! Och svägerskan skall få röda gummistövlar, som är precis så sköna som alla sagt att de är!

I mitt arbete som fastighetsförmedlare behöver man ibland byta skor många gånger dagligen. Man skall ut i skogen, ibland skall man åka båt till en holme och där emellan ha finskor på sig. Hur ultimata är då inte dessa söta canvasskor och gummistövlarna i bakluckan av bilen?

Och en optimist som jag är ser jag framemot att segla en massa i sommar och där kommer nog Crocsen att komma till användning.

I samarbete med Crocs och Indiedays så får du som Malenami läsare rabatt vid dina Crocs inköp, ange bara koden malenami20 i kassan vid webshoppen!

 

Nu skall ni inte heller missa tävlingen som pågår! Gå in på www.facebook.com/CrocsSuomi delta i utlottningen om ett underbart veckoslut med bland annat övernattning på hotell Glo, middag vid rastaurang Namu, mini-pedikyr/fotmassage vid Elegia day Spa och shopping för 100€vid Crocs Store i Helsingfors. Tjohoo! Och det enda man behöver göra är att kika in på Crocs Facebook sida, gilla den och välja en sommarfavorit av de nya modellerna och motivera varför just du borde vinna! (Crocs väljer vinnaren och meddelar denne personligen)

Den mörkblåa klänningen och koftan är från Henri Lloyd, bältet Boomerang. Den randiga klänningen är från Provrummet-Pernilla Wahlgren.

You may also like...

13 Comments

 1. Ja jag tänker på DE skorna, de skorna som min systerdotter har döpt till puckotofflor. *s* Men jag har sett att Crocs har en hel hög med andra skor jag tyckte det var lite skoj. Tänk att ha ett par ballerina som tål regn!!!

  Kram

 2. Det är nog superroligt att crocs nuförtiden har andra modeller och inte bara den hemska. 🙂

 3. Vilka fina crocs! De ser inte alls ut som “basic crocs” som jag själv inte gillar 🙂

 4. Japp, de skorna är vad som dyker upp i mitt huvud. Men dessa var riktigt fina!

 5. Superfina bilder!! Alldeles fantastiskt ljuvliga!

 6. Vilken tajming. Vi har i några dagar suttit med äldsta dottern och bläddrat bland crocs-sortimentet, men inte riktigt bestämt oss. Nu ska det handlas stövlar! Tack Malena 🙂

 7. Jag har faktiskt upptäckt Crocs superfina modeller redan för flera år sedan och har skåpet fullt av dem! 🙂 Älskar dem för att de har storlekar för oss med lite större fötter också. Dessutom är de otroligt bekväma och snygga!

 8. Det blev Springi flats i rosa. Ballerinor får gärna likna riktiga ballerinor. Så tack för koden! 🙂

 9. Ooooh! Jag har gummistövlarna i färgen “Pink Lemonade” och jag älskar dem 🙂 Snygga även i blått!

 10. Uuuuh, svägerskan kommer och hämtar idag och hoppas på en regnig sommar! Eller hur var det nu igen?

 11. Perfekt, tack Malena! Hur länge gäller koden?! (…så att även en med beslutsångest hinner bestämma sig…)

 12. Hur länge gäller koden? var in och skulle beställa en hel hög med skor till familjen, men den är inte giltig står det?!

  kram

 13. Jag får inte heller koden att fungera, det står att den är ogiltig :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *