Love this post:Love this 1

Jag tyckte min skogarderob såg så futtig ut efter att jag kikat på bilderna i förra inlägget. Jag råkade ha över ungefär 15 tusen euro liggande här hemma och tänkte vad bättre än att lägga det på skor! Så jag surfade in på Nieman Marcus och klickade hem alla dessa. Knäppt ja, men det får man vara..

Man kan aldrig ha för höga skaft på stövlarna, dessa Christian Louboutin.

Stiliga stövlar från Prada.

Tjusiga klackar från Manolo Blahnik.

Uuhh.. *Love*

Näähh.. skojade. Så mycket pengar hade jag inte över till skor. Lite roligt med att låtsas shoppa. På Nieman Marcus sida står det “add to wish list” och den tryckte jag på många gånger och önskar att jultomten får min wish list..

You may also like...

0 Comments

  1. Fantastiska skor! Jag avundas dig som klarar av att gå i höga klackar! Jag klarar max av en klack på 3,5 cm … annars får jag så ont i fötterna!!! Men det är sjukt snyggt med klackar!

    Förresten jag har bytt hem! Sunblizz-sidan är borta och du hittar mig här istället! http://oddmolly-licious.blogspot.com/
    Min man bloggar lite också hihi tänkte att det kunde vara en kul grej!

    Kram!

  2. Så snygga skor har ett par önskeskor som jag vill ha och det är ett par rödsulade 🙂

  3. Ohhh *Love* skorna hade jag veeeeerkligen velat ha! Så vackra. Sen hur jag skulle se ut när jag staplade omkring i dom är en helt annan femma… 😀 Hade kanske kunnat ha dom som ögongodis bara 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *