Love this post:Love this 1

malenami-2957

Trenchcoat från Cinque, blus Marc O´Polo, skarf och solisar H&M, jeans Vila, väska Mulberry och skor Converse.

Halloo på er denna fina, soliga Mulimåndag!

Såhär grönt är inte gräset hos oss, men blev ändå mycket förtjust i fejk-gräset vid Hållhagens skola. Jag har, äntligen, vågat mig på Converse skor. Dramatisk paus. Har följt med min Systerysters fascination över dess skor – Nej , det är inte skor, det är en livsstil! säger hon. Nåväl, inhandlade mitt första par i Helsingfors och Ja – jag gillar! Storlekarna var stora så jag fick ta från barnavdelningen och då blev köpet billigare! Alltid något.

malenami-2970

Converse. Funderar redan på vilka jag skall köpa till näst. Kanske vågar jag mig på ett par röda med skaft?

malenami-2983

Klockan, som jag har i många färger, är från O Clock – kika in här!

You may also like...

4 Comments

 1. Jag är säker på att du inte kommer ångra det här steget i ditt liv. Det är en härlig känsla när conversen åker på varje vår, då är det dags för vårskrik!

  Hälsn Johanna
  ingerjohanna.blogspot.com

 2. De klär dig! Kanske ett par blå också?

 3. Jag personligen älskar converse, och köpte just mitt tredje par, ett par röda låga converse. Annars har jag mellanblåa och svarta 🙂 Ett par vita med skaft är troligtvis nästa.. Det bästa med dem (i mitt fall) är att de finns i alla härliga färger och tom. i min storlek (42,5, yäk)!

 4. Jag hade också på mig mina vita idag. Ett säkert vårtecken! Jag passade på att köpa mina vita med höga skaft när det var 50% på ett köp på Ellos. Innan dess har jag inte haft några sedan högstadiet. Jag tror att det blir ett par till och troligen röda eller grå höga.

  Tycker absolut att du ska slå till på ett par röda. Superfint och vårigt!

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *