Love this post:Love this 20

malenami-6415

Jobbar. Sitter och planerar september och oktober, bråda månader för mig. Det blir fotograferingar, utomlands och här. Spännande projekt. Mellan varven klickar jag hem lite nytt. Attans att man inte kan hålla fingrarna i styr, haha! Några tröjor från Soft Goat, åt mig, Leon och mamma. Kolla lekmattan här då! Och har ni inte sett All Saints nya kollektion, så skall ni inte titta på den. De hade nu 20% rabatt på den, gå inte in dit. Känner att jag är väldans effektiv. Eller så inte, hah! Jag funderar också på att åka till Rapunzel i Sverige och fixa håret igen, sugen på någonting nytt! Skall jag forstätta vara “brond” eller bli blond eller eventuellt något annat roligt? Och så tittar jag på södernresor. Kunde vara skönt att åka då det blir mörkt. Har ni tips på vart man kunde åka (med en ettåring) i november? Återkommer senare! Ni skall få vinnarna till Pinks Boutique tävlingen också!

Men hey, nu tar vi denna eftermiddag på denna nya vecka!

You may also like...

4 Comments

  1. Dee mycket nu.. Något passligt resmål vet jag inte, kanske Spanien. Hoppas du får en fin vecka.

  2. Japp så mycket på gång nu. Försöker få lite balans i livet och det är inte så lätt.

  3. Hej, tänkte tipsa om Dubai. Garanterat sol och mycket barn vänligt. Plus också att det inte är så lång transfer när man landat. Jag och min dotter (7) åkte förra oktober och ska åka igen om tre veckor. Vi bor I England så åker direkt med Emirates, jättebra och barn vänligt flyg bolag. Kram Alexandra

  4. Jag och min man åkte till Madeira för två år sedan i just november och funderar på att åka tillbaka samma tid i år med vår 1-åring. Lagom varmt, strax över 20 grader, och jättefin natur. Ett minus kanske skulle vara att det mest är klippstränder, i alla fall där vi har.
    Hoppas ni hittar nån bra resa!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *