Love this post:Love this 0

“Men nej! Du skall se sådär svår ut. Så som de gör i Dress Man reklamerna!” Nu vet vi att min make aldrig kommer att bli en Dress Man. Vi spenderade några timmar vid min favorit studio och fotade lite somriga outfits till Nordljus, de skall ni få se senare. Det var alltså jag som fungerade som modell, men tyckte att Kärleken kunde modella lite han med. För att se att det inte är alls lätt att planera ett photoshoot, hitta bra ställen var man kan fota, styla en outfit, hitta känslan, se svår ut och säga när han skall trycka på knappen. Springa och se hur resultatet blev och be honom komma närmare för att de skall bli en mer intim bild och ingen passbild.Och jag tycker att han gjorde ett riktigt bra jobb;) Nordljus bjussar 30% rabatt på Riorim kläderna i webshoppen med koden RIORIM. Gäller i sju dagar. Denhär tycker jag är snyggast. Han på bilden ser lite svår ut han med.

You may also like...

2 Comments

  1. *fniss* Vad söta ni är… Ja nej, det där med att fota är inte lätt inte. Speciellt inte när det ska fotas sommar/vårkläder i nollgradigt. Men vad gör man inte för konsten..och kärleken 😉

    Och jo, förresten, kapteten var ursnygg i sin kostym + converse! 😉

  2. Todella tyylikkäitä miehiä teillä koko perhe täynnä! Naisia myös, luonnollisesti. Tietäisitpäs vaan, mitä meidän perheessä on puhuttu miehesi hauiksista 🙂 Terkkuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *