Love this post:Love this 10

boob-0628

Hoppas jag har många blivande mamas och ammande mamas därute som kommer att bli glada av en finfin rabattkod till Boobdesign.com!

Med koden: BOOBMALENAMI20  får ni 20% rabatt på alla ordinariepriser i sortimentet!

Koden gäller till slutet av november!

boob-9904

Även om BoobDesign.com också har fantastiska gravid- och amningskläder så bjuder de på underbara amnings BH, de är de bäst på, säger många – samtycker självklart! Denna nyhet, på bilden ovan t.ex., är tillverkad av återvunnen polyamid och håller stadigt allt på plats, men är ändå mjuk och lätt att använda!

Fick frågan om jag ännu ammar. Och ja, jag ammar än. Kämpar på som jag gjort från början, tänker inte ge upp.

Kommer ännu ihåg känslan då jag åkte ner med hissen till barnavdelningen för att se Leon första gången efter att han blev född. Att se honom. Jag har aldrig i mitt liv svettats , som då jag såg honom! Sade många gånger, “är du säker på att det är rätt beibi.. är han verkligen min..?” och så viskade jag att det vore genant om vi stod och beundrade fel unge, haha. Jag var genomsvettig. Det var hormonerna som talade om att jag var mamma till denna söta lille. Så nästa dag, då jag kom till barnavdelningen och han mådde lite bättre, ja, då hade han en tutt (napp) i munnen (ååååh, så jag led då, hade ju inte velat ge honom tutt innan vi prövat amma). Vi satte oss ner i stolen och jag skulle amma, Ante fotograferade för brinnande livet. Jag bad honom sluta eftersom jag inte fick det och fungera, det var frustrerande, kände mig usel. Men sköterskorna hjälpte mig och vi kunde. Det gick. Och mjölken steg. Och känslan var den bästa den kunde vara. Att amma har alltid varit så viktigt för mig.

Nu här i efterhand har jag funderat mycket på amningen. Kanske det kunde ha gått med helamning från första början? Nu då jag vet vad jag vet. Vi hamnade in på sjukhus med RS viruset, då Leon var en vecka gammal. Då pumpade jag mest. Så vi hade ju inte den rosenröda start jag drömt om. Men jag har varit snäll med mig själv och inte försökt vara så hård. Man gör sitt bästa och jag är glad över att jag ännu kan amma. Leon har också fått modersmjölksersättning vid sidan om modersmjölken. Så. Man skall inte ta det så hårt om inte allt blir som man tänkt sig, man skall dricka mycket vatten, äta bra, se till att bli kramad och få sova ibland. Och om jag får ge ett riktigt, riktigt ytligt tips; det ger en extra kick med en riktigt trevlig med en snygg amnings bh och topp, speciellt då runt beibins tre månaders period, då det känns som om man inte räcker till… 🙂

boob

Klänningen finns här, gillar och använder också denna topp och denna!

You may also like...

5 Comments

  1. Ja kyllä ~ kiitos 🙂 ♡

  2. Fina du! Jag tackar och bockar för den här rabattkoden! 🙂 Ska se om den inte används just. 😉

  3. Är det bara jag som missat, eller skrev du inte när Leon var alldeles nyfödd att du skulle skriva om förlossningen? Intressant att få läsa lite nu om hur ni hade det de första dagarna, så stort att du delar med dig av något så privat, men samtidigt så naturligt ändå. Är väldigt nyfiken på förlossningsberättelsen, men förstår helt klart om du vill hålla den för dig/er själva! Födde själv barn bara några veckor innan du, på samma sjukhus 🙂
    Skön vecka till dig!

    1. Ja, jag skall nog nångång sätta mig ner och skriva min förlossningsberättelse, absoluut! 🙂 Men ni får vänta lite till än;) Kramar!

  4. Vad fint du skriver om amning. För det är precis så det är för de flesta. Kämpigt och underbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *