Love this post:Love this 0

Min Onepiece har fastnat i Tammerfors. Enligt tracking:en så har den varit där sen torsdagen. Börjar bli lite orolig över om den över huvudtaget vill komma upp hit till Coccola? Hummm. Var bjuden (som bloggare får man alla möjliga härliga inbjudningar till häftiga partyn, skulle vara party all day, every day om jag bodde i Stockholm… och var nitton och orkade med sån’t;) till Onepiece:s lanseringsparty i lördags *myyycket mallig*, tyvärr kunde jag inte delta men kan tala om att jag riktigt harmas över att inte fått se hur alla kändisar såg ut i sina Onepiece och glittriga klackskor:) Före partyt var jag bjuden till Clinic Estetic för att lyssna på berömda sjuksköterskan Sofia Kazakovin (som är mästare på att göra fillersbehandlingar) och så skulle man få pröva på behandlingarna (!). Men som sagt, så åkte jag inte ner till Helsingfors och nu sitter jag här med mina tunna läppar. Hah. Nej, inte har jag tänkt fylla läpparna, eller annat, men det skulle ha varit roligt att träffa Kazakovin.

Men till those little things in life… (oj vad jag är svengelsk idag)

Denna vecka kommer the soffa. Jo, så är det. Som jag väntat! Och fast jag väntat och väntat och väntat i flera veckor så vet jag inte ännu vart jag skall placera den finfina soffan. Slutligtvis skall soffan stå på paradplats i vardagsrummet, men det rummet håller vi svalt denna vinter. För vi behöver inte alla rum. Inte ännu.

Men jo, julafton är det denna vecka. Onepiece och soffa. Gaaad, vad mysigt jag kommer att ha det!

Men på riktigt – vad tycker ni om Onepiece?

You may also like...

20 Comments

 1. Inte alls! tycker jag om Onepice. :/
  Säkert bekvämt att ha i soffvrån, men skall inte lämna hemmes lugna vrå.

  Men jag antar att du får ihop en fantastisk kreation även med en sådant plagg 😉

  God Jul

 2. Jag tycker dom ser galet mysiga ut men jag tror att jag hade sett ut som en förvuxen jättebebis i en sån. 🙁 Däremot hade jag gärna haft en oversize hoodie, Gud så mysiga de såg ut!

 3. Jag får en sådan i julklapp! [eftersom jag själv köpt den…]

 4. Haha, jag har också just bloggat om min onepiece. Dock en fake variant! Men väldans skön! Det ultimata hemmaplagget! Älskar den redan, och fick den idag!

 5. Tjingeling snygging!

  Nope never ever One Piece på P! Nu är jag iofs ungefär tio år äldre än dig (och märket riktar sig ju främst till barn och tonåringar och inte småbarnsmammor) Lo Lo 7 år önskar sig en One Piece mest av allt!:) Men jag loooovar, detta kommer bli ett sånt där riktigt “skämsplagghurtänktejaghär” om några år – promise! “Been there done that bought the t-shirt”(lackbyxor, miniryggsäck, midjekort mockafransjacka, gymbyxor, hotpants ja listan kan göras lååång med “riktigt heta plagg” som jag har burit hihi:)

  Fast allt klär en skönhet – så är det ju – så gå för One Piece söta du!

  Kram Kram

  P

 6. Jag har praktiskt taget bott i min Ziperall sen den kom! Sku vila ha en till men tyvärr e dom så pop att dom e slut överallt!:)

 7. Här har både mamma, pappa och lillkillen varsin “one size” som min man säger. 🙂 Inte äkta men ack så skön endå! 🙂 GILLAR, speciellt när man sitter i fjällstugan efter en lång ute daa, då är de bästa plagget. Hade!

 8. Skulle mer än gärna ha en att mysa runt i här hemma!
  Måste vara helt perfekt att ta på sig efter bastun!!!

 9. Gjorde nyss inlägg om att jag lustar efter en OnePiece, fast jag först bara skrattat åt den, men ah vad den vore ha varit mysig!

  Och ja, supersynd, att vi bor så lång ifrån varandra, skulle ju vara kul att kunna ses oftare.. Kanske jag bara får ta mej upp till Coccola i något skede, för det måste ju vara mera sannolikt för oss att ses inom Finlands gränser, eller sen väntar vi bara på nästa NY 😉

  kraamis fina du!

 10. Jag är så nyfiken på vad det blev av Dermalogica-tävlingen? Är den avslutad och vinnare dragen? Tycker inte att jag sett något om det. One Piece är enbart ett hemmaplagg tycker jag, inget man går omkring på stan med, vilket jag faktiskt sett både vuxna och barn göra. Barn är förlåtna, men vuxna…..!

 11. Min Ipod lämnade också i Tammerfors enligt trackingen och kom aldrig därifrån, stals förmodloigen av någon anställd. Så ring och kolla var den är.

 12. Jag tycker de verkar vara supermysiga! Skulle kunna tänka mig en att myspysa runt i här hemma.
  Men den skulle få bli ett hemmaplagg, aldrig att jag skulle gå till affären och se ut som en Teletubbies. Hi hi!
  Min vän satt häromdagen och höll på googla ihjäl sig efter “vampis” som hennes dotter önskar i julklapp. Tillslut kom hon på att det var ju en One Piece hon önskar sig, ha ha.

  Ha en fin kväll söta Malena!
  Kram J

 13. Oj! Det skulle ju vara så härligt med en One Piece här hemma. Och kanske under vinterkläder när man gör något där ute. skulle har varit super när man var för gammal att ha en halar på sig i backen, när jackan gick upp och man hade allt snö i ryggen… Kanske jag måste skaffa en 😉

 14. Jag bor i min vuxensparkdräkt här hemma och skulle behöva en till för att inte behöva gå naken de gånger Mio spyr på mig. Eller möjligtvis borde de komma på en lite stiligare variant som man även kan ha på sig utanför hemmets fyra väggar. Sjukt praktiskt och bekvämt =)

 15. Lyxigt att bli inbjuden! Synd du inte kunde komma. Kanske nästa gång? 🙂

 16. Nej, hur skön den än ser ut att vara, och hur skön den än är att bära. För det är den garanterat, så kommer jag nog aldrig att skaffa en sådan. Tror jag skulle känna mig lite löjlig i den. Knappt så att jag tar på mig mysbyxor hemma…

 17. Onepiece.. aaaah!!!
  De är gudomligt sköna. VÄRLDENS skönaste plagg.. LÄTT!!!! 🙂
  Du kommer inte att vilja ta av den när du väl krupit in i den, jag lovar!
  NJUT! Kram/Onepiece-LA

 18. jag har haft min onepiece i ca ett år och jag älskar den!! för tillfället är jag gravid så den blir lite för varm, men de dagar jag ändå har den ser jag ur som ett grönt mumintroll i o m att jag har den gröna varianten. 🙂

 19. OnePiece är säkert attans skön att segla runt med hemma, men jag kan inte låta bli att tycka att den är riktigt white-trailer-trash direkt jag ser den utanför hemmets fyra väggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *