Love this post:Love this 13

 halloween

Mina läsare får 15% rabatt med kod 131031 på alla Halloweenplagg!

Hej och hallå! Fredag och massor med fix innan vi kan ta helg! Som det att kratta löv… Men så hann snön redan komma till oss så jag vet inte hur aktuellt det är att kratta löven mer;)

Vi har blivit bjudna på Halloweenfest och det roliga var att samma dag vi fick inbjudan så fick jag också ett mail av Evas Underkläder om ett samarbete och om jag ville ge mina läsare rabatt på Halloweenplagg! Och det vill jag självklart, kanske det är nån av er som sitter i samma sits som jag och inte har något att ta på sig – no worries! Webshoppen bjuder på flera hundratals finfina kostymer. Jag och Systeryster har beställt härifrån. Hon har ju också penkkis i februari och då också ska klä ut sig.

Det bästa var ju nog ändå den kvällen vi satt och skickade meddelanden till varandra med bilder på vilka kostymer vi skulle välja, haha! För kan tala om att det finns kostymer med mer och liiite mindre tyg. Och jag måste ju hur min lilla babybump skall rymmas. Tokfnissade in i kudden då Systeryster föreslog att jag skulle ha på mig denna kostym, hehe! Eller vad sägs om denna (som är väldigt fin och jag gärna hade pulled of).

Men de vi egentligen föll mest för var Piratkostymen och båten i håret (jag) och cigarettflickan (Systeryster). Och så självklart älskar jag rävdräkten, tycker den är aktuell nu, ni hör säkert till de 130.000.000 har säkert hört “What does the fox say?”, om inte så lyssna här. Och Systeryster är självklart en Unicorn och borde alltid gå klädd så… Vad det blev får ni se efter några dagar!

evasunderklader

Bilder lånade härifrån.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *