Love this post:Love this 0

Jag blev utmanad av bloggerskan Erika med bloggen Erikas liv – mamma och fru.. När det är som bäst!
Din stil i en mening: Jaa, oj då! Har ingen aning – jag är så mycket. Allt från lyxbohem, primadonna till en helt vanlig studerande som sitter hemma och skriver framför datorn i pyamas. Tyckte denna utmaning var svår, jag är inte så trendig.. haha! Bättre att vara elegant och känna sig snygg istället för att dra på sig trendiga plagg man kanske inte ens passar i..
Stilförebild: Det beror så mycket på vilket humör man är på. Men gillar att bläddra i modemagasin och förundras och inspireras därifrån. Sienna Miller och Kate Hudsons leenden tycker jag om, kanske därför jag tycker om deras klädstil. Fiskarens fru (Kalastajan vaimo) och Odd Molly-holics stil är också underbar.
Vilket är ditt favoritmärke inför våren: Hunkydorys kollektion är mycket fin, likaså Odd Mollys. Skulle gärna göra en salig blandning av dessa, kasta in lite av Melmelli, By Ti Mo, Smooph och Braez.
Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför Våren: Sköna Clara, TinTin Style, Zara och H&M.
Vad inspireras du av: Härliga kvinnor såsom min Vackra Mamma, Sköna Camilla och kvinnor på stan.
Vad tror du på inför våren: Militärinspirerade kavajer, volanger på blusar och blommigt romantiska klänningar, demin kommer också stort – jag har mina kära boyfriendjeans. Pudriga, naturliga färger. Den bekväma bodyn håller sig ännu och shortsen likaså. Förra sommaren hade vi den lilla vita, nu skall det vara den litta beige. Träskor, snickarbyxa, lång fläta. Skall göra ett bildreportage senare..
De bästa basplaggen inför våren: Militärjackan. En beige klänning. Stiliga shorts.
Vilka skor tror du på i vår: Häftiga skor är nog ännu att satsa på, speciellt om vi skall bära den lilla beige (kan bli lite tråkigt utan ett par superheta klackar). Träskor såg vi på Chanels visning och de var ju roliga.
Vilka färger tror du på i vår?: Khaki, militär, puder, beige, nude, citron, persika, färgfrossa med blommor och mönster.
En ideal vår outfit: En snygg trench och jeans, skyhöga klackar och drömväskan.
Tre saker på vårens önskelista: Två saker har jag redan köpt som var på den listan och den tredje saken är ett par läckra solglasögon.
Ditt senaste köp: En hel outfit (det jag nämnde ovan). Klänning och jacka från Odd Molly, skor från Nelly. Outfitten är nästan perfekt – det enda som inte sitter som det skall är snön därute!!
Do’s and don’ts: Må bra! Var bekväm. Känn dig snygg så är du snygg. Bättre att vara stilig och elegant istället för hyper trendig.

You may also like...

0 Comments

  1. ÅÅÅH! blir alldeles röd och mycket rörd vännen min…..tror vi har samma still i stort du och jag ….tar detta som en OERHÖRD komplimang! Håller med dig avseende alla ovanstående punkter…
    Massor av pussar och kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *