Vad jag klickat hem från All Saints

Love this post:Love this 0

Eftersom jag kommer att börja ha föreläsningar om bloggandet nu i höst tyckte jag jag jag borde uppdatera min garderob med den lilla svarta. Klär mig mycket sällan i svart, men då jag gör det brukar jag alltid få fina komplimanger. Väljer nästan hellre mörkblått än svart – en mycket snällare färg. Men så är svart och den lilla svarta så tacksam och klassisk. Och bra då man reser mycket. Dessa sköna klänningar klickade jag hem från All Saints på måndagen. På tisdagen fick jag mail om att de sänkt priserna ännu mer och det känns lite snopet. Päh!

Då det är rea-tider brukar jag klicka hem från All Saints, Agent Povocateur (fast AP levererade inte denna sommar, bara konstigheter med för lite tyg;) och Net a Porter.

Och så besöker jag Sköna Clara (i Karleby), självklart! Ville tipsa om att Madame & Mademoiselle (i Jakobstad) har -40% på Valeries långklänningar! Åh vad jag är sugen på den aprikosfärgade jag prövade här!

För övrigt så kan jag tala om att jag brukar pendla mellan storlek 8-10 i All Saints. Klänningarna nedan beställde jag i storlek 10, hoppas de är bra.. och kommer före veckoslutet!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *