Love this post:Love this 0

Eftersom jag kommer att börja ha föreläsningar om bloggandet nu i höst tyckte jag jag jag borde uppdatera min garderob med den lilla svarta. Klär mig mycket sällan i svart, men då jag gör det brukar jag alltid få fina komplimanger. Väljer nästan hellre mörkblått än svart – en mycket snällare färg. Men så är svart och den lilla svarta så tacksam och klassisk. Och bra då man reser mycket. Dessa sköna klänningar klickade jag hem från All Saints på måndagen. På tisdagen fick jag mail om att de sänkt priserna ännu mer och det känns lite snopet. Päh!

Då det är rea-tider brukar jag klicka hem från All Saints, Agent Povocateur (fast AP levererade inte denna sommar, bara konstigheter med för lite tyg;) och Net a Porter.

Och så besöker jag Sköna Clara (i Karleby), självklart! Ville tipsa om att Madame & Mademoiselle (i Jakobstad) har -40% på Valeries långklänningar! Åh vad jag är sugen på den aprikosfärgade jag prövade här!

För övrigt så kan jag tala om att jag brukar pendla mellan storlek 8-10 i All Saints. Klänningarna nedan beställde jag i storlek 10, hoppas de är bra.. och kommer före veckoslutet!

You may also like...

9 Comments

 1. Lilla svarta är aldrig fel. Alltid ett säkert kort. Själv måste jag dock jobba på mer färg, blir lite för ofta svart.
  Kram Jannike

 2. Vad kul med All Saints! En vän i Connecticut berättade just att detta är hennes favoritbutik.

  Jag hade tur och hittade en supersnygg LBD på Loft förra veckan, satt så bra att jag köpte två likadana… Kändes så kul att vara hemma i CT och shoppa loss! Nu tillbaka i Madrid för att packa om resväskorna och sen vidare mot Sverige.

  Hur som. Du kommer se smashing ut i din LBD. Just en snygg svart klänning är verkligen bäst i alla lägen.

  Hälsningar från ett varmt, men underbart Madrid

  grrringo.blogspot.com

 3. Tror minsann jag ska kolla in All Saints-butiken i San Francisco nästa gång jag åker upp! Tack för tipset!

 4. Snyggt. Riktigt snyggt! Du kommer se fantastisk ut.

  Kram Lena

 5. kan du berätta lite om hur det går med formen, personal trainerna osv.? har du gått ner, börjat må bättre?

 6. Snyggt med den lilla svarta ibland! Fina modeller du hittat!

 7. Måste också tillägga att jag tycker att det går förvånansvärt bra att skicka tillbaka om det inte passar! Inte allid när man skickar tillbaka till andra länder. När kommer garderobsinläggen om hur man bygger upp en garderob, ser verkligen fram emot det..lite inspiration tack! 😀

 8. Hahahah,,,, Du är helt underbar…precis om dom andra tjejerna …. Såå roligt att Ni bjuder på Er själva!!!
  Jag har ALDRIG vågat göra som Ni gjort!! Men så roligt att se!!! Önskar dig All lycka och du verkar vara en urmysig tjej! //BeA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *