Love this post:Love this 16

malenami-0352

Yes. Då var det dags att säga adjö till dessa snyggingar. Ja, vi har haft det roligt, upplevt underbara stunder tillsammans. Nu är det dags för er att pryda någon annans lyckliga fötter och dra på äventyr.

Jag förde en påse kläder och mina älskade skor till seconhand butiken Mirabell.

Varför..?

Jo:

malenami-0353

Tam-tam-taaaaa…! 

Man kan ju inte sitta och samla på allt. Så nu åker några par skor ut och in med nya! Nya Christian Louboutin. Jag vet, jag vet… suckar också djupt varje gång jag tittar på dessa vackra vackra skor. Vilka drömmar.

malenami-0374

Och så dessa darrnings från The Outnet. Boots från märket Sam Edelman. Måst nog säga att jag är lite beroende av den webshopen. Inte för att jag handlar där så mycket – men kan tala om att jag har fullkoll på alla produkter som kommer in och reapriserna på dem. Annat folk slötittar igenom facebook eller instagram – jag kollar The Outnet. Haha!

malenami-0368

Älskar att vårda och pusta mina läderskor och -väskor. Har denna sköna balsam, som är menat för hästsadlar och sånt. Min faster säljer dem på Ratsatuskauppa.fi och händerna blir sååå mjuka efteråt. Bivax och avocadoolja.

You may also like...

2 Comments

  1. Hahaha outnet. nu blev jag fast! trots att jag definitivt inte har råd att köpa något, men man kan ju drömma i alla fall!

  2. Siis sinulla on niin Ihanat kengät <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *