Love Forever modeshow

Love this post:Love this 1

Moi, Terece, som ligger bakom märket Love Forever och Marika.

På torsdagen gick jag som modell på Formex-mässan för märket Love Forever. Det var huuur pirrigt som helst och jag kommer knappt ihåg något från själva modevisningen. Men desto mer minnesbilder från före och efter. Nu bildbombar jag er!

Det var otroligt givande att träffa gamla samarbetspartners som man inte sett tidigare påriktigt. Och alla dessa som kom fram och sade “Hej! Jag vet vem du är och jag tycker om dig!”, det är överväldigande! Och alla dessa nya kontakter jag skapat, otroligt hur mycket man får gjort på så lite tid (och många visitkort;).

Vi blev sminkade och fick håret fixat av proffs. Här sitter söta sockertoppen Sarah med blommor i håret!

Och vackra Engla.

Stod en stund brevid henne före jag sa “hej” och bara njöt. Sedan såg hon upp på mig och jag fick lite fuktiga ögon. Tyckte det var så mäktigt. Jag menar detta hur vi möts. Hur jag fått träffa Engla och alla dessa andra fantastiska människor. Nu finns jag i deras liv, som ett litet avtryck och de i mitt.

Härliga Johanna uppdaterar bloggen.

Lina från Nordljus stod jag länge och kramade. Fina, fina Lina. Ivrigt, ivrigt pratade vi sedan i munnen på varandra om kommande trender och vackra ting.

Terece, Marika, Engla och jag.

Terece hade den mest underbara håruppsättning! Den snygge, suddiga mannen i bakgrunden är Johan. Han är den första som tog kontakt med mig om ett samarbete, för länge länge sedan:)

Såååå snygga skor! *vill ha*

Marika och jag strotsade runt och ååh:ade oss över allt vackert på mässan. Och så plötsligt sprang vi på Ernst Kirchsteiger! Han bjöd på Loka och Marika berättade för honom att hon tänkte ta hans jobb. Ernst svar var minen på bilden, haha! Han kom också med funderingar om att han inte tror på den ensamme cow-boyen som rider mot solnedgången. Han vill ha folk runtom sig och tillsammans tycker han är ett vackert ord. Barfota och hand i hand.

Det var fint att träffa honom.

Marika blev ju jätte glad, så hon tog några glädjeskutt.

Sedan träffade jag och Marika på några snyggelisnygga damer!

Petra och Evelina från Creative Lounge.

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *