Love this post:Love this 19

lexington-3408

I höst hälsade jag på hos Lexington för att titta på vår- och sommarkollektionen. Fräscht, fräscht, fräsch! Lättare material och vackra harmoniska färger som som gör att det är lätt att andas och man saknar till våren. Nu börjar den äntligen vara här. Vår.

lexington-3411

Lexington bjuder oss kunder på trogna färgskalor vi älskar och också nytt som får det att vattnas i munnen. Blommigt, rutigt och randigt i melon, solgult, jeansblå och hallon.

lexington-3414

lexington-3424

Vi tittade också på kläderna och jag blev alldeles salig av allt det fina och lade mina favoriter i en stor hög. Kommer ihåg då, att jag, Maria och Kati (Lexingtonflickorna) satt och funderade vilka plagg som skulle passa mig denna vår… Hur stor mage jag skulle ha!

Nu sitter jag i tåget, är snart framme i Helsingfors. Idag skall jag få se höstkollektionen, först av alla. Föreslog sist jag hälsade på att jag kunde komma tidigare för att titta så kan de berätta för kunderna vilka plagg jag tyckte extra mycket om. Det är sååå spännande! Och vilken rolig dag vi kommer att ha, vackra kläder och inredning, trevligt folk och gott att äta, perfekt fredag!

You may also like...

12 Comments

 1. Våååår, jaaa!! Har ju glömt bort att den är på väg i all jul- och nyårshets.
  Skulle du kunna göra ett inlägg på dina planer för 2014? Skulle vara så roligt att höra!

 2. Alltid lika fräscht såväl i stil som färger!

 3. Oi kuinka ihania värejä, tuli ihan kevätfiilis tänne talven pimeyteen! Olisiko otsikossa pitänyt olla s/s 2014 🙂

  1. Hahah, juuu ehkä se 2014 sopii paremmin 🙂 Haleja!

 4. Nice! Älskar stjärnorna!

 5. Råkar du (eller nån läsare?) veta nån webshop som säljer Lexington (och levererar utomlands)? Älskar Lexington men bor tusentals kilometer bort..!

 6. Gillar muggen 🙂 skulle du kunna skriva ett inlägg med tips på bloggar? E lite sugen på nån ny att läsa utöver alla de bloggar som jag kollar varje dag.

 7. Jättefina bilder 😀 blev riktigt shoppingsugen! Gott nytt år på dej förresten! Var inne på Legera för att hälsa på med Systeryster på jullovet, men du var inte där då 🙂

 8. Vilken härlig inspiration!
  Jag önskar jag hade en stuga vid havet, då skulle jag inreda den med allt vad Lexington innebär.. 😉

  Hoppas du och bäbisen mår bra.

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 9. Täällä käymässä pitkästä aikaa:) Ihania kuvia. Kiva kun lapsien määrä kuvissa on lisääntynyt:) Ja olet kaunis (raskaanakin) 🙂 Hyvää loppuodotusta. Koska sinulla on la?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *