Lexington s/s 2014

Love this post:Love this 19

lexington-3408

I höst hälsade jag på hos Lexington för att titta på vår- och sommarkollektionen. Fräscht, fräscht, fräsch! Lättare material och vackra harmoniska färger som som gör att det är lätt att andas och man saknar till våren. Nu börjar den äntligen vara här. Vår.

lexington-3411

Lexington bjuder oss kunder på trogna färgskalor vi älskar och också nytt som får det att vattnas i munnen. Blommigt, rutigt och randigt i melon, solgult, jeansblå och hallon.

lexington-3414

lexington-3424

Vi tittade också på kläderna och jag blev alldeles salig av allt det fina och lade mina favoriter i en stor hög. Kommer ihåg då, att jag, Maria och Kati (Lexingtonflickorna) satt och funderade vilka plagg som skulle passa mig denna vår… Hur stor mage jag skulle ha!

Nu sitter jag i tåget, är snart framme i Helsingfors. Idag skall jag få se höstkollektionen, först av alla. Föreslog sist jag hälsade på att jag kunde komma tidigare för att titta så kan de berätta för kunderna vilka plagg jag tyckte extra mycket om. Det är sååå spännande! Och vilken rolig dag vi kommer att ha, vackra kläder och inredning, trevligt folk och gott att äta, perfekt fredag!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *