Love this post:Love this 0

Vid Berns i Stockholm.

Här står Lexingtons Kristina Lindhe och finslipar det sista före den stora modeshown.

Vackra Diana med ett liiite finare och större objektiv än vad jag hade. Men! Kan stolt säga att jag hade samma kamera-strap som hon;)

Modellerna före visningen.

Så, dagens stora underbara överraskning för mig! House of Philia var på plats!! Min stora blogg-idol! Plötsligt bara stod hon där, som kliven ur en tavla! Oj, så roligt det var att träffa henne på riktigt! På bilden står hon med Katariina, Finlands agent för Lexington. Träffade också en massa andra sköna personer, som otroligt duktiga fotografen Louise, tack vare hennes bilder fick jag en väldans inspiration att börja måla igen!

En annan blogg-idol var också på plats: Elsa Billgren. Hon satt precis mittemot mig brevid Mikael Nyqvist. Gick självklart och sade “Hej!” till henne. Läste senare på hennes blogg att hon också, som jag och Philia, hade haft problem med kameran…!

Sen var det dags för modevisningen…

Modevisningsbilderna härifrån!

You may also like...

2 Comments

  1. De snyggaste sakerna har dom! Åh, deras kavajer… Mumma.

  2. Naaaw, så himla söt du är – så himla roligt att se dig också i vimlet! Även om mötet gick fooort (och jag hade ju tom sladdat in jeepen precis utanför entrén eftersom jag var galet sen från Småstaden och hade galet bråttom hem igen sen;) Men visningen var verkligen finfin precis som du!

    Och Tack! för svaret idag

    Kraaam

    P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *