Love this post:Love this 0

I början av oktober gick jag som modell för Kisuline. Jag fick vara prinsessa för en dag. Vi modeller blev sminkade av super duktiga och söta Kelly Jürgenson (hon gjorde mig också så vacker när jag gifte mig). Modevisningen tog plats i Wäinö Aaltonens ståtliga museum.

Träffade de mest tjusiga och eleganta tjejerna! Hon med grå klänning kan ni också se här och modellen med röd klänning kan ni se här. Bilderna är tagna före och efter modevisningen. Under modevisningen fanns det en proffsfotograf som tog fina bilder, lägger upp dem när jag får dem, så länge ni väntar så kan ni gotta er i dessa bilder.

Make-up artisten Kelly Jürgenson. Vi hade alla starkt målade ögonbryn, ljus ögonskugga, eyeliner, mycket fransar och plommonröda läppar. Super läckert!

Konstnärliga Kisu med modellerna.

Ett bluesband spelade förförisk musik när vi gick ut på “scen”. Salen och trapporna i museet fick föreställa scenen där vi gled fram som svanar.

Vackert, eller hur? Bilderna är från vårt “omklädningsrum”, gissa om det var brått med våra ombyten, en korsett är inte “bara sådär” att ta bort. Men tur hade vi alla en tjej var som hjälpte oss med klänningarna, Kisu själv spände korsetterna på var och en.

Modevisningen är över.

Tripp, trapp, trull! Alla modeller efter modevisningen!  Det är sällan man använder sin brudklänning mer än en gång. Alla hade tre plagg att modella. Jag hade en casual kort klänning i svartvitt, en mörkblå dröm och till sist min egen brudklänning. Gissa om jag blev tårögd när jag kom ut på scen och hörde ett “Åh!”, rasslande av min klänning och låten som bändet spelade just bara för min klänning. Svanlikt trippade jag fram och sög i mig varje sekund av denna underbara guldkant i vardagen.

Klänningen är inspirerad av havet.

Tryck på “read more” här intill för att se alla fina bilderna på sminkningen, klänningarna och modellerna.

You may also like...

0 Comments

  1. Ser ut att ha varit en riktigt underbar kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *