Love this post:Love this 0

De sofistikerade kändisbrudarna: Victoria Beckham (juli 1999), Bianca Jagger (Maj 1971), Nicole Kidman (juni 2006) och Elisabeth Hurley (mars 2007).

Kändisbrudarna som drar ut på svängarna: Pamela Anderson (juli 2006), Jordan (september 2005), Christina Aguilera (november 2005) och Gwen Stefani (september 2002).

Och sist men inte minst Dita von Teese i denna underbara, underbara kreation i silke av Vivienne Westwood, skorna från Christian Loubotin. Dita hade sin getingmidja på ca 40 cm ihopdragen av en specialgjord korsett av Mr Pearl (som också designade Victoria Beckhams underkläder till hennes bröllop). Den trekantiga hatten är designad av Stephen Jones – hatten är pricken på i:et och ger hela outfitten en mörk men romantisk look.

You may also like...

0 Comments

  1. […] Brudklänningar i en massa inlägg i mars. Det var husvisningar och bröllopsinbjudningarna gjordes. Vackra bilder på min ögonsten Domino, Sköna Clara och den blåa klänningen. Många lååånga timmar av planering runt nya unika Malenami. Vi har båda, Kärleken och jag satt hela våra hjärtan i arbetet runt Malenami. Efter noggrann analys och många smakprov kom vi fram till de perfekta färgerna till bloggen, knypplandet med bilderna vid sidorna.. ååhh.. Han är så duktig! Tack, Kärleken! Så föddes NYA MALENAMI. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *