Love this post:Love this 24

Soft Goat är ett klädföretag som säljer kashmirprodukter på nätet och har kunder världen över. Det de gör är ganska speciellt, att bara hålla sig till webben och ett enligt mig, ett trevligt koncept och möjliggör att de kan hålla priserna relativt låga och snabbt komma ut med nya produkter. De satsar på klassiska plagg, hållbarhet, kvalité och elegans. Nu har de lanserat sin största vår och sommarkollektion hittills. Nya färger och modeller på tröjorna. En av de nya fräscha färgerna är “Sage” och “Berry“. Kollektionen är fantastisk, tycker jag själv. Och det finns nog inte något härligare i klädväg, än att öppna det lyxiga paketet, med produkterna man beställt hem och sticka ner handen och känna på de mjuka tröjorna. Lycka i en box!

Flickorna från Soft Goat hade rest till Finland idag och med Polhem pr byrå ordnat ett press event. Vad underbart att äntligen sätta ansikte och röst på personerna jag mailat med under så många år. Och som alltid levererade Polhem, de hittar alltid på så trevliga tillställningar! Idag samarbetade de med InBloom blommaffär!

Vi tittade på klädkollektionen, som jag redan kan utantill, haha! Och så fick vi lära oss göra blombuketter! Redan då man kom in i den vackra studion, vid hamnen, så blev man tagen av den omvälvande blomdoften! Det är så ljuvligt att välja blommor till sin bukett, terapeutiskt att sätta ihop den.

Efter eventet skjutsade snälla Didem mig till stan igen och… hahah, jag borde nog ha bandat in vårt samtal och gjort det till en pod, haha! Alltså den kvinnan är så underbar och rolig! Vi hann med våra livsstoryn (jag mest då, pladderfia som jag är!) och sååå många livsvisdomar, på några korta minuter och jag kände nog att nästa gång jag är i Helsingfors så skall jag nog bjuda ut denna dam!

….Och nu sitter jag vid Arlanda, just landat. Skall på dejt igen. Klädd i kashmir från topp till tå. Med största blombuketten i famnen och största leendet på läpparna.

Sån’t här gott bjöds vi på!

Blommor, blommor, blommor!

…och så bubbel på det! Mums! 

Tack fina Soft Goat Flickorna för idag! Det var såååå roligt att träffa er!

Jag, blombuketten och Stephanie från Soft Goat. Sa att detta får bli vår bröllopsbild, haha!

Strictly Style Hanna och Metti hade med sig sina bebisar och jag fick titta till dem, då deras mammor fotograferade varandra. Jag passade på att dofta på dem extra mycket. Alltså på bebisarna.

Snygga, snygga damer!

Ja, mer av kollektionen ser ni ju på Soft Goats webshop och ni kommer väl ihåg att ni får 10% rabatt på hela sortimentet till slutet av mars med koden:

malena10

You may also like...

4 Comments

 1. Ser verkligen ut som ett lyxigt event! 🙂 Roligt att ni fick binda egna blombuketter.

 2. Hej,

  Får jag fråga vilken modell och färg är tröjan du har på dig?

  1. Hej M! Jag har “Women’s Fitted O-neck” i färgen Silvergrå. Föll för denna nya färg, nästan pärlemor skimrande!

   1. Tusen tack för svaret! Verkligen fin färg!

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *