Love this post:Love this 0

Det känns lite ego att lägga upp dethär. Men jag kan inte låta bli att gotta mig i det att självaste Elin Kling har valt min outfit som favorit. Det är några månader sedan bilden blev vald men av någon orsak känns det som om jag ville visa upp det denna soliga måndag. Bland alla modemedvetna primadonnor så finns där en bild av mig på favoritsidan. Känner mig ärad (fast kan inte låta bli att misstänka att Kling har en assistent som på måfå väljer ut “favoriterna”…).

You may also like...

8 Comments

 1. Hej!! Det tycker jag är helt rätt..att dom valt dig alltså..du är ju så jäkla snygg och har en underbar klädstil!! Jag har samma kofta som du har på bilden..men inte blir jag så där snygg i min 🙂
  Kram o ha en härlig dag idag!!

 2. Nice grattis!! 🙂 Blev också vald på sommaren som hennes favorit, tydligen kan vi från Karleby klä oss bra ;D

 3. Men guuud vad kul!!! Du är verkligen värd att uppmärksammas för du har en galet snygg stil och verkar så otroligt rar. Keep up the good wrrrk! 🙂 Kramar!

 4. Gratulerar! Tycker du har en SÅ SNYGG stil, mycket mer stil än både Elin Kling och andra=)
  Kör ditt race Malenami, du är bäst!=)

  Kram
  Adela

 5. Onko valkoinen kauan ihailemani Cape itse kudottu vai ostettu?
  jos niin mikä merkki ja saako niitä vielä jostakin?
  on oikein kiva kuten muutkin asusi!
  Iloisin syysterveisin Anne

  1. Cape tai poncho on merkiltään Rabens Saloner ja viime talven mallistosta. En tiedä jos näitä vielä saa jostain?!:/ Haleja! <3

 6. Grattis 🙂 Och ego ska man definitivt vara när man lyckats med något, Jante-lagen kan flyga och fara 😉

 7. Monica Ahlgren

  Tack för en alltid lika inspirerande blogg. Du har ett alldeles eget sätt att presentera mode på. Ett varmt och hjärtligt. Jag blir glad av att titta på dina livsbejakande bilder, vilket är mer än jag kan säga om jag kollar i en vanlig modetidning med en massa sura utmärglade modeller. Håll fast vid din egen unika ton, vi är många här ute som älskar den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *