Love this post:Love this 13

pias2

Det jag älskar mest med bloggandet, att vara en bloggare, är att man inte passar in i ett fack. För det att vara bloggare kan betyda att du är och kan göra nästan vad som helst. Det tycker jag iallafall. Bloggen är ett verktyg och ett fantastiskt sådant, som genererar mycket arbete och roligheter också utanför bloggen. Som då jag fick gå modell för By Pia’s Design (även om jag inte är någon yngling eller har långa spiror).

Pia är en kvinna som för några år sedan lämnade allt hon visste och där hon känt sig trygg för att kasta ut sig i något okänt. Kärleken för vackra kläder och härliga material, speciellt linne, bestämde hon sig för att bli designer och har lyckats. Feedbacken har varit enorm och hon har kunder i flera olika länder. Som jag skrivit tidigare, öppnas hennes webshop också i Sverige snart, men ni i Sverige kan självklart redan beställa på webshoppen även om det inte är på svenska.

Får bjuda er på en rabattkod, MALENAMI15 så får ni 15% på hela ert köp, gäller tills den 12.10!

(vill då tipsa om dessa störtsköna byxor! Jag har dem i denna “Graffit” färg och Kalastajanvaimo har hela dräkten här! Jag lägger snart upp bilder på byxorna. Också Cashmere sjalarna och dessa handdukar gillar jag)

På modevisningen gick också andra fabulösa kvinnor, såsom min vän Johanna – Kalastajan vaimo, Teija- Onnenhetkiä paratiisissa Tuire – Kuulasta ja kepeää och de “riktiga” modellerna Aida, Katja och Donna. Frida med bloggen Koti kaupungin laidalla och Johanna har jag lånat lite bilder av också.

Och vet ni… Jag fick ett eget plagg. Ett plagg som bär mitt namn.

pias5

Innan showen blev vi piffade.

bypiasdesign-9611

pias4

bypiasdesign-9667

Härliga donnor! Vi hade ju så himmelens roligt ihop! Gick modevisning, åt gott och så fick jag träffa många bloggläsare också!

bypiasdesign-9681

Aida.

bypiasdesign-9683

Gummistövlar och höga klackar.

bypiasdesign-9860

pias1

Vi övernattade i Nådendal vid ett underbart mysigt hotell Bridget Inn.

pias3

bypias12 blog_full_IMG_1723

Som grädde på moset fick jag igen träffa Johannas underbara syster, som jag också tycker så mycket om! Åh, om jag skulle ha haft mer tid att umgås med dessa underbaringar!

blog_full_IMG_1905

You may also like...

6 Comments

 1. Like så, vakre du <3 Ihania kuvia!

 2. Oj, oj, oj vilka vackra kvinnor! <3

 3. Du är otroligt vacker och roligt att få höra lite om ditt tänk med bloggandet och modevisningen.
  Kram // Therése

 4. Heippa Malena!
  Kiitos vielä ihansta seurasta muotinäytösviikonloppuna.
  Oli niin kiva tutustua.

  Mukavaa syksyn jatkoa koko teidän perheelle <3

 5. Hej. Fina bilder och vackra kläder. Jag tyckte om de där beiga höga klackarna. Vet du varifrån de är köpta? Modevisning med så att säga “vanliga” kvinnor är nog det finaste och bästa. Behöver inte vara en top modell för att fungera och se vacker ut på catwalken 🙂

 6. Älskar härliga material. Cashmere är favoriten då det är såå varmt och mjukt. Är dock på jakt efter ett par byxor typ leggings eller mjukisbyxir i cashmere men jag kan intr hitta några bra…. hoppas nu att någon som läser detta kan ge tips:)
  ha en skön söndag!
  hälsningar från Skottland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *