Vinn ett smycke från Efva Attling!

Love this post:Love this 26

Idag firar jag min födelsedag. Egentligen har jag firat hela helgen. 35 hörrni, inte så illa pinkat! Verkligen underbara dagar jag har bakom mig, mycket nya erfarenheter och minnen att lägga i ryggsäcken! Morgonen, för mig, började i Rom, sen Köpenhamn och nu sitter jag i Stockholm. I en skön soffa, med fötterna på min kappsäck, jag mumsar på Daim och Pepsi. Väntar på mitt flyg som skall ta mig hem till min Våffla.

Födelsedagen i ära vill jag lotta ut ett vackert smycke från Efva Attlings nya kollektion. Smycket har Efva Attling sponsoretat. Kollektionen heter 60s’ Pearl och ni kan läsa mer om kollektionen här! Tänka att denna designer alltid lyckas! Detta halssmycke är ett av de vackraste! Och det är mig en stor glädje att få ge en av mina läsare detta smycke.

För att vara med och tävla vill jag att ni skriver en liten kommentar här nedan om vad ni älskar. Vad älskar du, min kära läsare?

Jag vet att vi alla har så bråttom, så bråttom hela tiden, så jag tror det är bra att vi stannar upp och tar oss en liten funderare på något väldigt självklart och viktigt. Och gör det till en handling, skriver om kärlek. Till något eller någon. Om älskade barn, underbara maken, kärleken till att resa, älskade springskor, månen, mat, en själv…

Jag lottar ut en vinnare 12.2.

252 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *