Love this post:Love this 50

Samarbete med Lexington, jag är deras ambassadör.

När denna hallonröda kostym anlände, var det som om någon öppnat fönstret. Precis som en sommarmorgon, ni vet, då all härlig dagg- och varm sommar-syren-doft strömmar in i rummet. Och när jag lade på mig kavajen, kände jag mig som en kronprinsessa – ja Victoria har också samma kostym.

Älskar plagg som får en att tänka om. Kostymen finns i klassik svart också, men jag valde den hallonröda, som på något klurigt sätt pendlar mellan en kall och varm färg. Jag vågade färg och har nog aldrig prickat så rätt! Vilka komplimanger jag fått! Klart jag matchar med läppstift från Clinique och väldigt starkt saltsprayat, vilt hår.

Skriver kostym, hela tiden, jo, för att jag också har byxorna. De byxorna som är lite kortare till längden. Tycker det kommer vara assnyggt med höga klackar eller sneakers. Men så går det lika bra att använda bara kavajen till slitna (eller icke slitna) jeans och en ledig t-shirt.

När jag lade kostymen in i garderoben, lovade jag mig själv att rensa och sedan börja bygga på en garderob med mycket mer färg!

Smyckena är från Efva Attling, den nya kollektionen. Älskar älskar älskar dem. Som ni vet är jag ju också hennes ambassadör. Jo, måste nog ibland nypa mig själv för att jag har nöjet och den stora lyxen, och fina förtroendet att få visa upp dessa prestigefyllda märkens nya kollektioner. Lyllos mig!

You may also like...

1 Comment

  1. Åh så snygg, både du och kavajen! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *