Love this post:Love this 1

Efva Attling och Elles chefredaktör Mirva Saukkola.

Efva Attling-butiken har funnits i flera år på Annegatan, nu har de flyttat mer centralt nämligen till Mikaelsgatan 3! Och det är klart att detta skall firas! Åkte till Helsingfors för att träffa Efva Attling och höra om nya hemliga projekt coh de nya smyckeskollektionerna som snart kommer ut!

Här står alla vackra damer i en rad och lyssnar på Efva Attlings tal.

Första gången Attling kommit in i lokalen hade hon tyckt att det var så litet, då hon är van vid stora ytor. Nu älskar hon stället och tycker att affärslokalen är ypperlig för hennes smyckesaffär, mer intimt. Fast butiken redan funnits i Helsingfors i åratal kan Attling inte finska ännu, bara enstaka ord, men hon vill lära sig kinesiska först, säger hon! Saimi Hoyer presenteras som Efvas nya vän och ansikte utåt i Finland för märket och de berättar om hur trevligt de haft tillsammans, hur mycket de har gemensamt och hur roligt detta samarbete kommer att vara. Attling fortsatte med att berätta hur viktigt kontakten med männskor är, att dela med sig sina tankar till andra människor och få derasrespons. Få kontakt. Hon fortsätter med att ta upp om hur mycket hårdare man måste arbeta om man är född som kvinna. Och hur hon fått erfara detta, här håller Saimi Hoyer med.

Så bjuds vi på gott morgonmål!

Saimi Hoyer och Efva Attling.

Attling var ljuvligt strålande som alltid!

Den vackraste ringen – Bend Over – kommer nu i svart onyx.

Jag hade på mig mitt Hope-smycke, som nu också finns i en mindre version!! (runt 160€) Blus Day, kjol Zara och stövlar All Saints. Väskan är Marc by Marc Jacobs.
När jag på morgonen steg på tåget hade jag en känsla av att jag skulle få njuta av jordgubbar denna dag! Mer rätt kunde det inte bli! Mums!

 

Matchande smycken.

Linda och Petra. De ser ut som de gjort hyss. På tal om hyss…Dessa underbaringar höll mig sällskap i New York i oktober.

Jag om man fick ta med sig tre saker till en öde ö så skulle jag välja tre personer: Efva, Perta och Linda!

Roligt hade vi och när jag trippade iväg till tågstationen för att åka upp till norr funderade jag, återigen.. Var detta en dröm? Hade jag just skrattat med dessa urtjusiga, välmanikyrerade och underbara kvinnor och sett Efva dansa och gå bakåt, för att göra som kineserna när de vill “bota sina synder”.. Eller något sådant. Och jag berättat om vinderbad och bjudit alla hem till oss för att “jag nog skall visa att det är kul att vinterbada!” För ibland får man vara med om så mycket roligt att man tror att man hallucinerat.

Pssst! Vad tycker ni om jag skulle lotta ut ett Efva Attling smycke? Kanske, kanske… 🙂

You may also like...

27 Comments

 1. Ah, så vacker Efva är! Tack för underbar guldkant till fredagsrött.:) kram

 2. oooh jaa! 🙂

 3. Får passa på att smyga förbi den nya butiken nästa gång jag är i Helsingfors. Och ja.. det är en ypperlig idé att lotta ut ett Efva Attling smycke 😉

 4. Ja varför inte? Haha! Såklart du ska lotta ut ett, skulle vara superkul!

  Bilderna är fina.

 5. Oooo… Utlåttning, absolut! De är ju bland världens finaste smycken, Efvas. 🙂

 6. Självklart! Vem vill inte ha chansen att vinna ett Attling-smycke?!

 7. Det vore nästan för bra för att vara sant O:-)

 8. Javisst!!!

 9. Malena du ska ABSOLUT lotta ut ett EA smycke!!! Jag har nämligen länge drömt om ett Attling smycke och beundrar varenda en som har möjlighet att äga ett sådant! Själv har jag inte råd 🙁

 10. Oh skulle bli överlycklig om jag vann ett smycke från henne!!!

 11. Vilka härliga äventyr du får vara med om!
  Du är så otroligt bra!
  Keep up the good work!

  Du inspirerar och strålar!

  Kram Mariette

 12. Klart du ska ha en tävling 😉

  Vilka fina bilder du bjuder oss på idag!!

  Kram och trevlig fin helg!

 13. Något jag fortfarande längtar efter… hur skulle det kännas med ett
  äkta Efva Attling smycke runt min hals? Jaa, alldeles gudomligt, förmodligen…

  Kram Gugi

 14. Va kul att ha dej här i H:fors. Skall absolut kika in i hennes nya butik.
  En sån tävling skulle jag definitivt vara intresserad av! Jihhuuu!
  Har dom förresten förlovningsringar? 🙂

  1. Oooo-ja! OM de har förlovningsringar! From here to eternity är en av mina favoriter! Finns fina för karlarna också:) Kram!

 15. Åh vilket underbart reportage och härliga bilder! Efva Attling är bara bäst, och har verkligen följt sitt hjärta och hittat sin grej i livet, det är det viktigaste! Grymt snygg kjol från Zara btw!
  Kram från Sverige

 16. Whiii!

  Vad roligt! Tror faktiskt jag skyndade förbi där för ett par dagar sedan. såg butiken och undrade om jag sett den där tidigare- tydligen inte då- eftersom den är ny!

  Älskar Efva Attlings smycken, har fyra stycken. Ett par har jag fått i gåva, andra sparat och sedan unnat mig att köpa själv. De används varje dag! Underbar Vardagslyx!! 🙂 kommer att ha dem för evigt!

  Det jag önskar mig näst är en av hennes ringar… <3

  Kram Linn
  vardagsstund.blogspot.com

 17. Mitt lyckliga lantliv

  Jag som älskar hennes smycken skulle hålla alla tummar jag har och önska att jag blev den lyckliga vinnaren! 🙂

  Önskar dig en underbar helg!
  Stor kram
  Jeanette

 18. Wow! Vilken dag!!!
  Vore väl inte helt fel med smyckesutlottning… 😉 Eller inte fel alls! 🙂

 19. Urfina bilder.
  Älskar Attlingsmycken. Tröttnar konstigt nog inte på just hennes smycken.

  Så klart vi vill ha en liten utlottning 🙂

 20. Nä men om man skulle ta och önska sig en ring i 35-års present av Ante. Han frågade ju faktiskt idag vad jag önskade mig i födelsedagspresent. Får nog smyga inom butiken när jag är i Sthlm nästa vecka.
  Kram fina du

 21. JAAAA! Snälla! 😀

 22. Jag har älskat ringen Bend Over sen jag första gången såg den och har den som främsta val gällande vigselrng. Den ljusblå färgen har dock inte riktigt känts rätt för mig, men nu den svarta!!! Guuuuuud vad snyggt! Skulle nog sitta perfekt på mitt ringfinger nästa sommar då det beger sig <3

 23. Om vi är intresserade av en utlottning av hennes smycken??!!!! Du ger mig en hjärtattack så här på morgonkvisten Melana ;)Ett rungande JA!!! (så klart) 🙂

 24. Haha! Vi SER verkligen ut som att vi gjort hyss. Fast.. det kanske vi har också. 😉 Hoppas jag får se dig igen nästa gång du kommer till Stockholm. Kram!

 25. Åh, den ringen (i svart) måste jag ha. Har spanat på den rosa tidigare men den här var snäppet vassare. Bara börja spara.

 26. Tjoho:)
  Visst vill jag gärna ha en ATTLING utlottning!!
  Älskar hennes smycken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *