Nu finns Attling på Mikonkatu

Love this post:Love this 1

Efva Attling och Elles chefredaktör Mirva Saukkola.

Efva Attling-butiken har funnits i flera år på Annegatan, nu har de flyttat mer centralt nämligen till Mikaelsgatan 3! Och det är klart att detta skall firas! Åkte till Helsingfors för att träffa Efva Attling och höra om nya hemliga projekt coh de nya smyckeskollektionerna som snart kommer ut!

Här står alla vackra damer i en rad och lyssnar på Efva Attlings tal.

Första gången Attling kommit in i lokalen hade hon tyckt att det var så litet, då hon är van vid stora ytor. Nu älskar hon stället och tycker att affärslokalen är ypperlig för hennes smyckesaffär, mer intimt. Fast butiken redan funnits i Helsingfors i åratal kan Attling inte finska ännu, bara enstaka ord, men hon vill lära sig kinesiska först, säger hon! Saimi Hoyer presenteras som Efvas nya vän och ansikte utåt i Finland för märket och de berättar om hur trevligt de haft tillsammans, hur mycket de har gemensamt och hur roligt detta samarbete kommer att vara. Attling fortsatte med att berätta hur viktigt kontakten med männskor är, att dela med sig sina tankar till andra människor och få derasrespons. Få kontakt. Hon fortsätter med att ta upp om hur mycket hårdare man måste arbeta om man är född som kvinna. Och hur hon fått erfara detta, här håller Saimi Hoyer med.

Så bjuds vi på gott morgonmål!

Saimi Hoyer och Efva Attling.

Attling var ljuvligt strålande som alltid!

Den vackraste ringen – Bend Over – kommer nu i svart onyx.

Jag hade på mig mitt Hope-smycke, som nu också finns i en mindre version!! (runt 160€) Blus Day, kjol Zara och stövlar All Saints. Väskan är Marc by Marc Jacobs.
När jag på morgonen steg på tåget hade jag en känsla av att jag skulle få njuta av jordgubbar denna dag! Mer rätt kunde det inte bli! Mums!

 

Matchande smycken.

Linda och Petra. De ser ut som de gjort hyss. På tal om hyss…Dessa underbaringar höll mig sällskap i New York i oktober.

Jag om man fick ta med sig tre saker till en öde ö så skulle jag välja tre personer: Efva, Perta och Linda!

Roligt hade vi och när jag trippade iväg till tågstationen för att åka upp till norr funderade jag, återigen.. Var detta en dröm? Hade jag just skrattat med dessa urtjusiga, välmanikyrerade och underbara kvinnor och sett Efva dansa och gå bakåt, för att göra som kineserna när de vill “bota sina synder”.. Eller något sådant. Och jag berättat om vinderbad och bjudit alla hem till oss för att “jag nog skall visa att det är kul att vinterbada!” För ibland får man vara med om så mycket roligt att man tror att man hallucinerat.

Pssst! Vad tycker ni om jag skulle lotta ut ett Efva Attling smycke? Kanske, kanske… 🙂

27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *