Efva Attling smyckesevent hos Salkari

Love this post:Love this 21

salkari-9047

Bild: Mari Huuhka

När jag fick frågan om att komma och ha ett Efva Attling event vid smyckesaffären Salkari i Vasa, hade jag bara ett villkor. Att jag får gå i tiara hela dagen.

Och det fick jag.

Det var så väldigt roligt att äntligen få träffa Salkari-Hanna! Vi har ju gjort en del jobb ihop tidigare, men aldrig träffats! Och nog är det ju härligt att få ett ansikte, på den glada rösten och de trevliga mailen! Nästan hela Hannas familj var på plats och jobbade denna lördag. Och eftersom jag själv kommer från en företagarfamilj, där vi alla, väldigt ofta jobbat på samma gång, kan jag tycka det är väldigt fint.

salkari-2044

Ni vet smycket, Wisdom Necklace, som kom ut i en väldigt liten upplaga. Den sålde slut direkt på nätet. Men jag vet att Salkari har några få stycken kvar. Alla numrerade.

“Knowledge comes from learning. Wisdom comes from living.”

– Efva Attling

Wisdom necklace och mitt älskade Pencez Moi necklace.

Leon ♡

salkari-9046

Bild: Mari Huuhka

salkari-9052

Bild: Mari Huuhka

salkari-9058

Bild: Mari Huuhka

Tiaran heter Kaboom och är ni sugen på en sån, hittar ni den här!

salkari-2052

Härliga Malin Åbrandt (tänker alltid Rembrandt. För hon är lite av en Rembrandt när hon skapar bilder) kom också förbi en sväng! Henne träffade jag första gången förra året, då jag föreläste vid Norrvalla om Ledarskap i förändring med herrarna SAS-Janne Carlzon, Mark Levengood och Joakim Träskelin. Åbrandt var anlitad som fotograf vid det eventet och tog väldigt fina bilder (som jag nu kom på att jag aldrig visat här och skall genast söka och smälla upp på bloggen!!). Vi samtalade och fattade tycke för varandra. Och får vi våra väldigt fullspäckade scheman att gå ihop kommer vi göra något magiskt tillsammans, har jag på känn. Ni ska få se!

salkari-2094

Så många fina personer, så många fina intryck denna dag gav mig. Tack till alla som kom och sa hej!

Glad och tacksam.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *