Då i Stockholm

Love this post:Love this 0

I Stockholm fick jag vandra in till Efva Attlings kontor. Se var hon brukar sitta. Eller var hon brukar stå och beundra den fantastiska utsikten. Jag tror att… humm, vilken var det nu? Farmor, mormor eller svärmor? Hon har säkert fått vara med om ett och annat. Dockan alltså. En av de tre fanns i New York.

Kontoret var så mycket större än jag kunnat föreställa mig. Fick ta en liten titt i verkstaden också. Och höra om de många skeden t.ex. ringen Bend Over går igenom..

Utsikten från Attlings kontor.

Ny kollektion. Bow Wow Wow! Finns i ring, örhängen och armband.

Bilen Attling designat.

Den nya Bend Over ringen med onyx.

Sedan var det dags för kvällens ståhej. Hade på mig min klänning från Sand. Trodde den kom från vår/sommar kollektionen eftersom jag har köpt den i vår. Sand skrev mig och tackade mig för att jag visat klänningen på min blogg och berättade om alla samtal och mail de fått på grund av mig i klänningen. Men tyvärr är den från vinterns kollektion och tydligen inte finns mer. Bara om man har riktigt tur.

Jag mötte upp fina Linda (webmaster för Efva Attling Stockholm) vid Sturehof. Vi hade en mycket givande pratstund och jag tycker så mycket om henne! Vi gjorde vilda plander för sommaren och beställde likadan mat.

Desertten delade vi. Och så blev det nästan lite bråttom till kvällens evanemang.

Ett gäng exklusivt utvalda bloggare väntade förväntansfullt. Jag hade ett föredrag om hur man blir en framgångsrik bloggare. Fast jag var mycket nervös så njöt jag av att vara just där i den stunden. Så många gånger under min blogg-tid jag fått stanna upp och förvånas. Glädjas. Och tacka. Så mycket otroligt fint jag fått vara med om. Kvällen var mycket lyckad och jag träffade några gamla vänner och gjorde många nya bekantskaper.

Mia från Comisson Junction höll ett föredrag om hur man kan förtjäna pengar med sin blogg.

Odd Molly-Holic och jag gjorde “vår grej”:)

Vill kalla henne för “Bloggveteran” – Bambi!

Kvällen led mot sitt slut med härliga Petra tog mig och Linda under armen och bjöd på champagne vid Riche.

Bodde vid Eden Park Hotel och kan rekommendera det hotellet varmt!

Frukost på sängen.

Ny ring på fingret.

Och en supertrevlig taxichaufför hade jag!

Sen åkte jag hem. Med en kappsäck fyld med vackra minnen och fantastiska upplevelser. Igen.

Här kan ni titta in hos några av de bloggare som var på plats: Made by Mary . Mariaemb Annixen. A piece of happiness. Familjen i Uttran. Mia shopping från Comisson Junction. Odd Molly-Holic skrev här och här. Life’s silverlining and I. Dianas drömmar. Bambi.

Så klippte jag ihop en liten video också. Så ni får se ögonblick jag varit med om. Och som bevis på min nervositet under blogg-eventet så glömde jag filma. Humpf. Men nästa gång. Enjoy!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *