Love this post:Love this 0

I Stockholm fick jag vandra in till Efva Attlings kontor. Se var hon brukar sitta. Eller var hon brukar stå och beundra den fantastiska utsikten. Jag tror att… humm, vilken var det nu? Farmor, mormor eller svärmor? Hon har säkert fått vara med om ett och annat. Dockan alltså. En av de tre fanns i New York.

Kontoret var så mycket större än jag kunnat föreställa mig. Fick ta en liten titt i verkstaden också. Och höra om de många skeden t.ex. ringen Bend Over går igenom..

Utsikten från Attlings kontor.

Ny kollektion. Bow Wow Wow! Finns i ring, örhängen och armband.

Bilen Attling designat.

Den nya Bend Over ringen med onyx.

Sedan var det dags för kvällens ståhej. Hade på mig min klänning från Sand. Trodde den kom från vår/sommar kollektionen eftersom jag har köpt den i vår. Sand skrev mig och tackade mig för att jag visat klänningen på min blogg och berättade om alla samtal och mail de fått på grund av mig i klänningen. Men tyvärr är den från vinterns kollektion och tydligen inte finns mer. Bara om man har riktigt tur.

Jag mötte upp fina Linda (webmaster för Efva Attling Stockholm) vid Sturehof. Vi hade en mycket givande pratstund och jag tycker så mycket om henne! Vi gjorde vilda plander för sommaren och beställde likadan mat.

Desertten delade vi. Och så blev det nästan lite bråttom till kvällens evanemang.

Ett gäng exklusivt utvalda bloggare väntade förväntansfullt. Jag hade ett föredrag om hur man blir en framgångsrik bloggare. Fast jag var mycket nervös så njöt jag av att vara just där i den stunden. Så många gånger under min blogg-tid jag fått stanna upp och förvånas. Glädjas. Och tacka. Så mycket otroligt fint jag fått vara med om. Kvällen var mycket lyckad och jag träffade några gamla vänner och gjorde många nya bekantskaper.

Mia från Comisson Junction höll ett föredrag om hur man kan förtjäna pengar med sin blogg.

Odd Molly-Holic och jag gjorde “vår grej”:)

Vill kalla henne för “Bloggveteran” – Bambi!

Kvällen led mot sitt slut med härliga Petra tog mig och Linda under armen och bjöd på champagne vid Riche.

Bodde vid Eden Park Hotel och kan rekommendera det hotellet varmt!

Frukost på sängen.

Ny ring på fingret.

Och en supertrevlig taxichaufför hade jag!

Sen åkte jag hem. Med en kappsäck fyld med vackra minnen och fantastiska upplevelser. Igen.

Här kan ni titta in hos några av de bloggare som var på plats: Made by Mary . Mariaemb Annixen. A piece of happiness. Familjen i Uttran. Mia shopping från Comisson Junction. Odd Molly-Holic skrev här och här. Life’s silverlining and I. Dianas drömmar. Bambi.

Så klippte jag ihop en liten video också. Så ni får se ögonblick jag varit med om. Och som bevis på min nervositet under blogg-eventet så glömde jag filma. Humpf. Men nästa gång. Enjoy!

You may also like...

12 Comments

 1. Vilket härligt inlägg med härliga bilder! Man blir sugen på att höra mer om vad du talade om, vi som inte var där:) hade varit jättekul att ta del av dina tips!

  1. Tack skall du ha! Jo, tänkte göra ett inlägg om tips! Sen då vardagen lugnat ner sig lite:) Kramkram!

 2. ÅH, så härlig video!! och vilken fina bilder som vanligt!!
  Det var som att få återuppleva det på nytt! Synd bara att tiden inte räcker till får att umgås mer. Ibland önskar man att man kunde pausa tiden vid ögonblick som dessa, så man riktigt kunde landa i stunden och njuta ordentligt.
  Tack själv för alla fina tips du delade med dig av.
  KRAM!!!

 3. Lifessilverlining

  Vilken fin beskrivning av kvällen och din tid i stockholm. Så fin video du gjort också! Av din nervositet märktes inget! Du var så inspirerande och charmig! Kraaaaam! Nilla

 4. I vilket program redigerar du dina videon? Helt ljuvligt och titta på så bra kvalitet 🙂

 5. Åhh, som att uppleva kvällen igen, underbara bilder och det roligaste av allt var att träffa och lyssna på dig kramar i massor söta du

 6. Fint blogg du har, är ganska ny i denna bloggvärld, men följer ditt med stort intresse! ör på bara,,,Ulla

 7. Men, du är så vacker i den där klänningen!!! Verkligen din färg!
  Kram Marina

 8. Det var verkligen en fantastisk kväll! Och den där klänningen var verkligen “din” om du förstår vad jag menar, vacker och härlig som en pralin! Sanna mina ord 😉 Kram fina du

 9. Titta så fint du gjort! Superfina bilder, som vanligt, och kul med filmen! 🙂 Hoppas på att få se dig snart igen. Kram!

 10. Har Efva Attling sitt kontor i samma byggnad som hon har butiken eller sin atelje?
  Kontoret måste ligga högt upp då med tanke på den utsikten..

 11. Hej!

  Ligger kontoret i samma byggnad som butiken eller ateljen? kontoret ligger väl högt upp med tanke på utsikten över stadshuset.. Fattar inte hur de kan vara så bra utsikt eftersom det ligger en massa byggnader emellan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *