Love this post:Love this 14

Jag kommer ännu ihåg första dagen vid teologiska fakulteten. Jag satt i föreläsningssalen och skruvade på mig. Försökte se vilka som var i samma grupp som jag. En flicka med ett glatt fräknigt ansikte kom och sitta bredvid mig. Efter en stund frågade hon mig om jag vet något om Loois Vuittån. Och att hon drömt om en sådan väska och sett att man kan köpa dem på nätet. Begagnade, förstås till en mycket billigare peng än vad de kostade som nya. Efter det var jag hooked. Nu som då tittade jag in för att se på märkesväskor, gjorde till och med några köp själv och har sålt en del.
Nu i några år har fascinationen för att scrolla runt på nätsidor med second hand produkter lite fallit i glömska för mig. Tills nu.

zadaa-3563

Zadaa är en ny finsk app som är helt fenomenal! Jadå, det är den! Den är relativt ny och jag hoppas, hoppas det ni blir många nya användare snart med mycket spännande saker att sälja!

Zadaa kan du ladda ner på din telefon och där då kan köpa och sälja använda kläder, väskor, skor och accessoarer. Zadaa är inget lopptorg, utan ett smart program som lägger ihop likasinnade och formade användare.

App Store, Google Play länkar här.

Det går till så att du vid inloggningen ger dina mått och klädstorlekar, så får du sen se vad folk med samma storlek och smak har och sälja (vissa mått får man självklart hemlighålla för andra användare om man vill). Ja, jag skrev smak, eftersom du också får lägga upp om du gillar vissa klädmärken osv. Och detta älskar jag för man kan snabbt hitta människor att följa med samma klädsmak och komma på riktiga fynd!
Att logga in och lägga upp skostorlekar och så tar bara ett par minuter och så är man good to go! Och vilket paradis sen! Jag såg genast några kända ansikten där på andra användare, som hade mycket kul till salu. Och. Så hittade jag min drömväska från Marc Jacobs. Jag började genast rota i skåpen för saker att sälja… Haha! Ni vet, det är ju mycket som blir oanvänt, och garderoben är ju inget museum. Snart har jag säkert råd med väskan!

Och jag älskar dethär tänket – att lätt lägga upp en bild på ett plagg du inte vill ha mer, för att det sedan skall få ett nytt hem. Och tar man väl hand om kläderna kan det ju bli många nya ägare. Och det är ju spännande att se vad som kommit upp just idag!

Jag köpte faktist ett par skor som var oanvända (för små till förra ägaren) och skrattretande billiga! Det var lätt, kom i kontakt med säljaren och vi kom överens att hon skulle skicka dem, jag hade betalat och ja, thats it. Skorna passade perfekt på mig!

zadaa-3578

Jag lade upp en kavaj som blivit alldeles för liten åt mig, en fantastisk klänning i silke jag hade på en vårfest och så nån skarfar osv.. Nu skall vi se om det blir affärer!

Just nu kör de en kampanj var du får skänka 1€, 5€ eller alla pengar till välgörenhet. Fint va! Och så delar Zadaa ut rabattkoder till sina användare som de får ge till sina vänner som 5euros gåvocheckar på Zadaa! Med min kod: MB2612 får ni fem euro billigare på ert köp:)

Kom med ni också så ses vi på Zadaa, för att göra goda affärer!

zadaa-3566

You may also like...

3 Comments

  1. Undrar bara om det är möjligt att följa dig i zadaa… Bor inte mera i Karleby, men sku gärna köpa några aarteita du säljer där, om det bara lyckas att jag hittar din profil 🙂

  2. […] våras gjorde jag ett bloggsamarbete med appen Zadaa. Jag registrerade mig och lade ut lite kläder till salu, och skrev om det sedan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *